Scandal mare între rudele lui Cosmos pe holurile Tribunalului

marți, 09 iulie 2013, 01:50
2 MIN
 Scandal mare între rudele lui Cosmos pe holurile Tribunalului

Două grupuri de ţigani s-au înjurat şi îmbrâncit. Motivul pare a fi legat de scandalul pătrunderii în forţă a ginerelui mamei lui Cosmos, Olga Tănase, în vila acesteia din Centru, lângă Poliţia municipiului.

Mai multe persoane de etnie romă au creat ieri scandal pe holurile Tribunalului Iaşi înjurându-se şi îmbrâncindu-se reciproc. O parte dintre scandalagii erau susţinătorii interlopului Cosmos Tănase, cel care ieri a fost dus la instanţă cu recurs la prelungirea arestării preventive. În acelaşi timp, la Tribunal, cu recurs la măsura arestării preventive, a fost dus şi Constantin Tănase, cumnat cu „Prinţul Ţiganilor“ acesta fiind încurajat de apropiaţii săi veniţi, de asemenea, la Tribunal. Constantin Tănase ar fi avut în ultima perioada mai multe conflicte cu mama lui Cosmos, Olga, fiecare dintre combatanţi fiind susţinuţi de apropiaţi. Conflictul de ieri, de la Tribunal, s-a stins după ce la faţa locului au ajuns jandarmii. „S-a reuşit aplanarea conflictului prin intervenţia trupelor speciale ale Jandermeriei“, au precizat reprezentanţii Tribunalului.

Potrivit unor apropiaţi ai familiei Tănase, Constantin, ginerele Olgăi Tănase, ar fi oaia neagră a familiei. Acesta ar fi consumator de droguri şi în ultima perioadă ar fi avut mai multe momente de răzvrătire. Săptămâna trecută, Constantin Tănase a fost ridicat de Poliţie şi arestat după ce a intrat fără drept în casa Olgăi Tănase, situată în apropierea Universităţii „Petre Andrei“, acolo unde a făcut scandal. El a fost ulterior arestat preventiv pentru 29 de zile.

Comentarii