Şcoală de vară internaţională organizată de Universitatea Tehnică

marți, 05 mai 2015, 19:43
1 MIN
 Şcoală de vară internaţională organizată de Universitatea Tehnică

De luni, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi“ din Iaşi este gazdă a Şcolii Internaţionale de Vară „UDC – TUIAŞI“, realizată în parteneriat cu Universidade da Coruna, Spania.

În cadrul acestei şcolii de vară sunt organizate cinci module de curs, totalizând 42 de ore, iar acestea sunt susţinute de cercetători şi profesori de la Universidade da Coruna, din Spania, Universidade do Minho, din Portugalia, şi Universitatea din West Bohemia, Cehia. „Proiectele tehnice vor fi abordate din diferite perspective globale, începând de la cerinţele actuale pe care trebuie să le satisfacă, la teme privind energiile regenerabile şi eficienţa energetică, continuând cu dimensiunea urbană a comunităţilor dezvoltată ca răspuns la provocările arhitecturii contemporane, cu referinţe comune prin managementul proiectelor şi managementul calităţii“, au precizat reprezentanţii UTI.
Deschiderea oficială a avut loc luni, 4 mai, de la ora 11, în Sala 0.1.R de la Facultatea de Construcţii şi Instalaţii, iar în fiecare zi studenţii trebuie să fie prezenţi de la ora 11 la 14.

 

Comentarii