De Business

Punem punctul pe știi

Se caută 50 de agricultori pentru Marea Britanie. Târgul are loc la Bacău

joi, 20 februarie 2014, 10:36
2 MIN

GPR Recruitment caută 50 de agricultori din judeţele Moldovei pentru muncă sezonieră în Marea Britanie. Angajatorul britanic, New Farm Produce Ltd., în parteneriat cu GPR Recruitment, va organiza un târg de locuri de muncă în Bacău, pe 1 martie, pentru ocuparea locurilor de muncă disponibile.

Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor ,,Vasile Alecsandri’’ din Bacău, cu începere de la ora 10.

„Cu acest prilej, reprezentanţii New Farm Produce vor susţine o prezentare, urmată de interviurile individuale cu candidaţii. Domnul Stephen McGuffie, patronul fermei, va prezenta candidaţilor interesaţi condiţiile de lucru din ferma sa”, au declarat oficialii GPR Recruitment.

New Farm Produce este o fermă specializată pe cultivarea fructelor şi legumelor (căpşuni, zmeură, sparanghel ş.a.) din oraşul Lichfield, comitatul Staffordshire (Marea Britanie), cu activitate în domeniu de peste 30 ani. De-a lungul timpului, reprezentanţii fermei au primit mai multe distincţii, între altele pentru Cultivatorul Anului (2003, 2011). De asemenea, New Farm Produce Ltd. a primit premiul cel mare în cadrul manifestării „Ştiinta în practică” din anul 2008 pentru „Proiectul pentru încălzirea Sparanghelului’’. ,,Lucrăm deja cu români de mai mulţi ani. Sunt foarte mulţumit de seriozitatea acestora şi de aceea ma întorc iarăşi aici pentru a căuta angajaţi’’, a declarat în comunicat Stephen McGuffie, proprietarul New Farm Produce Ltd.

Alături de proprietarul fermei din Marea Britanie, la eveniment vor participa angajaţii GPR Recruitment, companie din Bucureşti specializată în recrutarea de personal. Firma a fost înfiinţată în toamna anului 2013 şi este filiala din România a GP Recruitment, companie letonă cu experienţă de peste nouă ani în recrutarea de personal. “Conducerea companiei GP Recruitment a hotărât în anul 2013 deschiderea unui birou în Bucureşti pentru a facilita accesul românilor şi nu numai pe piaţa muncii din Marea Britanie, Olanda şi Norvegia”, au mai precizat oficialii GPR Recruitment.

Comentarii