Se caută stoperi la CSMS

luni, 29 iunie 2015, 01:43
2 MIN
 Se caută stoperi la CSMS

Echipa ieşeană întâlneşte astăzi de la ora 17:00 o selecţionată de jucători turci în cantonamentul de la Bolu. Găsirea unui fundaş central de valoare este prioritară în ultimele zile ale stagiului

 

 
 
După două partide disputate cu o selecţionată de fotbalişti africani (5-1) şi cu echipa gruzină Dinamo Batumi (2-2) fotbaliştii de la CSMS Iaşi vor susţine de-abia astăzi un meci amical, cu o altă selecţionată, formată din jucători turci din eşaloane inferioare. Aceasta pentru că singura asemănare între Bolu şi regiunea Antalya este că ambele se află în Turcia, iar în cantonamentul de la Bolu nu se găsesc prea uşor nici parteneri de meciuri amicale şi nici jucători de testat. În acest week-end au dispărut dintr-un foc trei meciuri amicale: două cu FC Voluntari, pentru că nici ieşenii, nici ilfovenii n-au vrut o confruntare directă înainte de întâlnirea din prima etapă a campionatului, şi unul cu Ulisses Erevan, o echipă care a dispărut din zonă. Astfel că, până vineri, când se încheie stagiul, ieşenii mai au amicalul de avarie de astăzi şi încă unul miercuri, cu Amkar Perm. Şi, pentru că prea multe zile până la începerea campionatului nu mai sunt, nu se poate spune că acest cantonament de la Bolu a fost edificator.
Totodată, cu mai puţin de două săptămâni până la începerea campionatului, preşedintele Florin Prunea este preocupat de întărirea lotului şi, sub acest aspect, zilele următoare ar putea fi hotărâtoare. Este drept, până acum transferurile s-au urnit greu, dar s-au realizat câteva bune în trei-patru zile înainte de plecarea în Turcia. Vasile Gheorghe, Goge, Grigorie, Viveiros, Ganea şi Takacs (ultimul în probe) au completat lotul însă există o nevoie acută în spaţiul fundaşilor centrali, acolo unde CSMS a rămas în Mihalache şi Ciucă, plus, eventual improvizaţii de avarie. Dacă ţinem cont că tratativele cu Tincu şi Frăsinescu s-au închis şi că lăudatul maltez Andrei Agius a tras “ţeapă”, problema unui stoper (poate chiar doi) este în prim-planul intenţiilor lui Prunea, mai ales că nici despre italianul Rosania nu se mai aude. Aşadar, dincolo de partidele de verificare din următoarele zile, problema completării lotului rămâne primordială.
 
PS: Ieri, selecţionata de turci pe care CSMS o întâlneşte astăzi, a fost învinsă cu 0-12 de FC Voluntari
 

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii