Se schimbă garda la CSMS: Astăzi, lotul echipei ieşene va fi remaniat

luni, 08 septembrie 2014, 01:42
2 MIN

 Cinci fotbalişti ar putea fi legitimaţi de clubul din Copou. Dacă se va reuşi acest lucru, mai mulţi jucători vor fi disponibilizaţi

 
 
 
După campaniile intense de transferări din iarnă şi din vară, CSMS Iaşi pregăteşte încă o remaniere a lotului. Astăzi, în ultima zi a perioadei de transferări, echipa ieşeană ar putea legitima cinci jucători, caz în care alţi cinci vor pleca. “Negociem cu cinci fotbalişti. Dima, Coşereanu şi Melinte s-au antrenat deja sub comanda lui Ionuţ Chirilă, sunt şanse mari de a semna cu ei. Suntem în contact cu alţi doi jucători, vedem luni ce se va întâmpla. Dacă cei cinci vor fi legitimaţi, vor pleca cinci jucători, antrenorul fiind cel care va decide numele acestora” a declarat preşedintele executiv al CSMS, Florin Prunea.
Dacă despre Dima şi Coşereanu v-am informat săptămâna trecută, în momentul oficializării transferului lui Alexandru Ţigănaşu, ultimul sosit la CSMS este Cristian Melinte, care a ajuns în week-end în Iaşi. Născut la Timişoara, fundaşul în vârstă de 26 de ani lansat de UTA şi transferat de Dinamo la Palermo, în 2009, are în palmares câteva selecţii la naţionala de tineret şi două prezenţe în Serie A. Sicilienii l-au împrumutat apoi pe fotbalist la Piacenza, în Serie B, Petrolul Ploieşti şi Astra Giurgiu. Anul trecut, Melinte a fost legitimat de Concordia Chiajna, club la care a lucrat sub comanda lui Ionuţ Chirilă.
Un alt fotbalist cu care Iaşul este aproape de a semna un contract este Richard Gomo Onduku, un atacant din naţionala Nigeriei care împlineşte 21 de ani în noiembrie. Fotbalistul, care a evoluat în ţara natală la Sharks şi Bayelsa United, a ajuns în România anul trecut, când a fost achiziţionat de Concordia Chiajna. Al cincilea jucător aflat în vizorul CSMS este tot din Nigeria.
În ceea ce priveşte numele jucătorilor care vor pleca de la Iaşi, primii vizaţi sunt Milan Mitic, Bogdan Vişa şi Gabriel Bosoi.

Referitor la programul echipei, astăzi este zi liberă, după ce săptămâna trecută a fost intensă: trei zile cu câte două antrenamente pe zi, iar duminică a fost programată o altă şedinţă de pregătire. Primul antrenament al săptămânii pentru CSMS are loc mâine dimineaţă.

Comentarii