Seceta continuă în Copou

miercuri, 05 iulie 2017, 01:43
2 MIN
 Seceta continuă în Copou

 CSM Poli – Ştiinţa Miroslava 0-0, într-un meci amical disputat ieri în Copou. Este al treilea meci consecutiv în care Iaşul nu a marcat. Fanii s-au îngrămădit pentru a urmări meciul de pe terenul Copou II

 
 
 
Noua echipă a CSM Politehnica a putut fi urmărită pentru prima dată la lucru în Iaşi aseară, când echipa de primă ligă a jucat un meci amical cu Ştiinţa Miroslava, formaţie nou promovată în eşalonul secund. Din păcate pentru fanii care au umplut marginea terenului Copou II, urmărind cu dificultate partida din cauza faptului că promisiunile de instalare a unei tribune nu s-au pus nici acum în practică, evoluţia trupei pregătite de Flavius Stoican nu a fost pe măsura aşteptărilor. CSM a remizat alb cu gruparea din Miroslava, care nu a adus niciun jucător în această vară, ieşenii bifând al treilea joc consecutiv fără gol marcat. Mai mult, chiar dacă gazdele au avut mai multe ocazii, cele mai mari fiind semnate de Pedro, Cristea şi Tito, oaspeţii puteau să înscrie, Koşelev având două intervenţii de efect în actul secund, una după o eroare mare a lui Eridson, jucătorul adus din liga a doua portugheză care se află în probe.
CSM a contat în prima repriză pe Kelava – Bosoi, Mihalache, Frăsinescu, Sin – Cioinac, Pedro – Kizito, Platini, Spătaru – Cristea, iar într-a doua pe Koşelev – Bosoi (Eridson), Moisi, Frăsinescu, Panţîru – Vremea (Dodan), M. Chelaru – Danale, Moldovan, Sin (Asăvoaei) – Tito (Boiciuc). Antrenorul Ştiinţei, Cristi Ungureanu, a mizat pe Ţintea – Cerneuţanu, Tăcuţanu, Matinciuc, Maxim, D. Munteanu, Izmană, Căinari, Nemţanu, Marin, Agrigoroaei, apoi pe Turiţă, Săvoaia, Curchi, Săriţanu, Botezatu, Ed. Sandu, Ad. Viorică, R. Ambrosie, Taciuc, C. Chelaru.
De la gazde a lipsit Tiago, care va reveni astăzi în Iaşi, şefii clubului anunţând că tot azi va sosi în probe şi un fundaş stânga portughez.

La final, Stoican nu s-a arătat îngrijorat de lipsa de eficacitate a echipei, declarându-se mulţumit de nivelul actual în timp ce Frăsinescu a spus că şi-ar dori ca Iaşul să termine pe podium în sezonul 2017-2018!  Ungureanu a fost satisfăcut de evoluţia grupării din Miroslava, care astăzi va începe cantonamentul verii, având promisiuni că va avea bugetul asigurat pentru a nu se face de râs în eşalonul secund. Umrătorul test al CSM va avea loc sâmbătă, în Copou, cu o altă echipă din eşalonul doi, Dacia Brăila.  

 

 

Comentarii