Şedinţă CJ de un sfert de oră pentru înlocuirea unui cuvânt

miercuri, 04 octombrie 2017, 12:42
1 MIN
 Şedinţă CJ de un sfert de oră pentru înlocuirea unui cuvânt

Corectarea unei hotărâri adoptate săptămâna trecută le-a luat consilierilor judeţeni ceva mai mult de un sfert de oră. Înlocuirea cuvântului „modernizare“ cu „întreţinere“ trebuie să fie o formalitate, mai ales că această corecţie era singurul punct de pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare de ieri a CJ. 

Discuţiile s-au amplificat după ce liberalul Vasile Cotiugă a spus că mai multe drumuri aşteaptă intervenţii, nu doar drumul comunal 140, între localităţile Erbiceni şi Focuri. Consilierul PMP Marian Uscatu a mers mai departe, reproşând numeroase greşeli din textele proiectelor. „La fiecare din cele 20 de şedinţe organizate în 2017 am avut, în medie, câte un proiect-problemă. Fie că a fost vorba de cheltuieli suplimentare, fie de neglijenţă sau necunoaştere în ceea ce priveşte cheltuielile neeligibile, fie suplimentarea valorilor estimate pentru anumite proiecte, fie restituirea unor sume ca urmare a unor misiuni de audit. S-a ajuns chiar şi la modificarea titlurilor de proiecte“, a spus el.

Nu i-a răspuns atunci preşedintele Maricel Popa, ci Mircea Manolache: „Este o greşeală firească a celor care muncesc zi de zi“, a opinat consilierul UNPR asupra corecţiei ce urma să fie operată în textul hotărârii privind drumul de la Erbiceni. După alte câteva intervenţii, consilierii au votat în unanimitate modificarea hotărârii. 

Comentarii