Semne de întrebare la CSM Poli

miercuri, 06 septembrie 2017, 01:43
3 MIN
 Semne de întrebare la CSM Poli

 Bosoi şi Bădic au trecut de accidentări, dar încă se resimt, Tiago este suspendat, Sin, Spătaru şi Danale au probleme de natură medicală, Platini, Kizito şi Chelaru au lipsit în ultimele zile de la antrenamente, fiind chemaţi la acţiunile unor echipe naţionale

 
 
 
CSM Politehnica Iaşi a accelerat ritmul pregătirii înaintea disputei cu Juventus Bucureşti, din etapa a IX-a a Ligii I de fotbal. Ieri, antrenorul Flavius Stoican a coordonat două şedinţe de pregătire. În ciuda faptului că nu s-au jucat meciuri în Liga I la finalul săptămânii trecute, tehnicianul se confruntă cu serioase probleme de efectiv înaintea duelului cu lanterna clasamentului. “Am destule semne de întrebare legate de formula pe care mă voi putea baza cu Juventus. Dintre jucătorii care au fost accidentaţi anterior, la meciul amical cu Speranţa Nisporeni, de sâmbătă,  au reintrat Bosoi şi Bădic. Ambii însă s-au resimţit apoi, aşa că nu sunt sigur sută la sută că vor putea evolua sâmbătă. În plus, am probleme pe flancuri şi ca urmare a faptului că Sin, care a acuzat unele dureri la pauza meciului cu Sepsi, din etapa a VIII-a, nu şi-a revenit, fiind şanse mici ca acesta să poată juca, iar Tiago este, după cum se ştie, suspendat. Tocmai de aceea, i-am dat voie să mai stea câteva zile acasă, după acţiunea echipei sale naţionale la care a participat. Alţi jucători cu probleme medicale sunt Spătaru, care s-a lovit în partida cu Sepsi şi Danale, care s-a accidentat într-un meci al juniorilor. Vedem dacă îşi vor reveni până la ora meciului”.
Tehnicianul speră ca jucătorii care au fost plecaţi la loturile naţionale în ultima perioadă să nu aibă probleme la întoarcerea la echipă: “Kizito vine miercuri seară în Iaşi, iar Platini va ajunge la Bucureşti joi seara şi va face vineri joncţiunea cu echipa. Chelaru, care a fost plecat la lotul de tineret al României, va reveni la echipă imediat după meci. Sper ca nimeni să nu aibă probleme medicale la revenirea la echipă”.
Stoican s-a referit şi la jucătorii abia veniţi sau pe care Iaşul şi-i doreşte: “Cissé încă are un program separat. Are nevoie de timp pentru a se integra şi a ajunge la un nivel mai aproape de aşteptări. Minimum două săptămâni nu voi putea conta pe el. Îmi mai doresc un stoper. Calu, din păcate, e o variantă închisă. După ce s-a operat pentru îndepărtarea unei aşchii pe care a căpătat-o în urma unui accident de bicicletă s-a descoperit că are şi o problemă la menisc. Trebuie operat, aşa că vom renunţa la ideea de a-l achiziţiona. Aşteptăm în continuare răspunsul spaniolului Montel, un jucător cu un CV interesant. Apoi, este posibil să mai aducem un «număr 10». Am discutat şi eu cu Lucian Sânmărtean, care mi-a spus că dacă nu găseşte un contract avantajos afară, se va gândi la propunerea noastră”. Partida dintre Juventus Bucureşti şi CSM Politehnica se va disputa sâmbătă, de la ora 18:00, la Ploieşti. 
 
 
 
 

    

Comentarii