Serviciile de Mail si Messenger de la Yahoo! nu au putut fi accesate

joi, 20 noiembrie 2014, 15:37
1 MIN
 Serviciile de Mail si Messenger de la Yahoo! nu au putut fi accesate

Mai multi utilizatori ai serviciilor de Mail si Messenger ai Yahoo! din Romania au semnalat joi ca nu au putut accesa serviciile cateva ore bune. Cele mai mari probleme au fost la serverele de mail, iar problema dureaza de cateva zile si nu este doar in tara noastra.

Personal nu pot accesa serviciul de Mail si nici pe cel de Messenger al Yahoo!, dar am si colegi carora cel putin serviciul de Messenger le functioneaza.

"Potrivit portalului Down Right Now, care monitorizeaza activitatea celor mai importate servicii din lume, Yahoo Mail este picat de peste trei ore. De asemenea, utilizatorii Yahoo Messenger au raportat ca serviciul nu functioneaza pe desktop. Pe Mac, sincronizat cu iMessage, Yahoo Messenger functioneaza. Potrivit Down Detector, 47% din utilizatori au raportat ca nu pot intra pe mail, 27% nu pot citi mail-urile primite, iar 25% nu pot trimite mesaje. Acum un minut, portatul Down Detector a primit mesaje din Bucuresti, Belgia, Sofia, Portugalia, Maroc, Cehia, Danemarca, Olanda, Franta, Marea Britanie".

Marti, 18 noiembrie, echipa tehnica a Yahoo a lasat un mesaj pe pagina oficiala de Twitter, informand milioane de utilizatori ai serviciului de Mail ca problemele au fost rezolvate pentru majoritatea utilizatorilor si ca se incearca rezolvarea problemelor pentru toti utilizatorii de Yahoo Mail.

hotnews.ro
 

Comentarii