Sfaturi de la Dana Budeanu pentru femeile si barbatii care vor sa se imbrace cu stil

joi, 22 august 2013, 09:13
1 MIN
 Sfaturi de la Dana Budeanu pentru femeile si barbatii care vor sa se imbrace cu stil

Mama a doua fetite, Dana Budeanu, care visa sa faca pictura, dar a ajuns sa studieze Managementul si apoi Businessul European, la propunerea tatalui sau, dandu-si doctoratul in Integrare Europeana, s-a consolat, din punct de vedere artistic, devenind designer si lucrand in slujba frumosului si feminitatii.

La ce ar trebui sa renunte romancele in materie de stil?

As nominaliza aici cateva reguli: renuntati la a mai copia stilul altora (sunteti unice si deci nimic nu va arata pe voi precum pe cealalta persoana) ; evitati tot ceea ce inseamna coafat excesiv, machiat excesiv, tatuat sprancene; renuntati definitiv la clestele de plastic de prins parul etc… sunt foarte multe.

Cum ati caracteriza stilul vestimentar al romancelor, comparativ cu cel al femeilor de pe alte meleaguri? Cu britanicele, spre exemplu

Romancele au invatat mult din acest punct de vedere si au evoluat. Inca nu au curajul sa se exprime. Aceasta este singura diferenta: curajul de a fi tu!

Ce sfaturi de stil ati da unui barbat? Numiti-ne, va rugam, 3 elemente cruciale pe care ar trebui sa le stie

Pantalonul nu trebuie sa atarne in falduri peste pantof. Acesta trebuie sa faca maximum o jumatate de cuta la contactul cu podul pantofului. Nu va acoperiti prin niciun fel de artificiu calvitia. Burta nu se acopera prin portul de tricouri si camasi largi, scoase din pantaloni.

ziare.com

Comentarii