Șofer mort după ce s-a izbit violent de un pod, spre Chicerea

duminică, 19 martie 2017, 15:13
1 MIN
 Șofer mort după ce s-a izbit violent de un pod, spre Chicerea

Un bărbat în vârstă de 44 de ani, din judeţul Vaslui, şi-a pierdut viaţa sâmbătă noaptea după ce s-a izbit violent de un pod, după ce a ratat o curbă periculoasă, spre Chicerea. Acul indicatorului de viteză s-a blocat la 120 km/h. Accidentul a avut loc în jurul orei 23.30, atunci când şoferul se afla la volanului unui Renault Kangoo şi circula dinspre Iaşi către Vaslui. 

În urma coliziunii cu podeţul, autovehiculul a fost avariat total în partea din faţă iar şoferul nu a avut nicio scăpare. Un echipaj SMURD a fost direcţionat la faţa locului care au resuscitat şoferul însă acesta nu a mai putut fi salvat şi a fost declarat decesul.

„Poliţiştii au fost solicitaţi să intervină în cazul unui accident mortal care a avut loc la Tomeşti, la ora 23. În urma cercetărilor a reieşit că şoferul unui autoturism nu a adaptat viteza la drum şi a ieşit în décor, unde s-a izbit violent de un cap de pod. În urma accidentului, şoferul a suferit răni incompatibile cu viaţa şi a fost declarat decesul”, a precizat Anca Vîjiac, din cadrul Poliţiei Iaşi. Imediat după ce s-a izbit de capul de pod, autoturismul a luat foc parţial. De asemenea, după cinci minute de la producerea accidentului, un echipaj de pe o Ambulanţă care se afla în zonă i-a acordat primul ajutor şoferului, până ce a sosit ambulanţa SMURD solicitată prin 112.

Comentarii