Momente de groază într-o maşină, în zona Mogoşeşti

Şoferiţă înjunghiată de soţ, chiar lângă cei doi copii, în timp ce conducea

vineri, 08 septembrie 2017, 01:50
2 MIN
 Şoferiţă înjunghiată de soţ, chiar lângă cei doi copii, în timp ce conducea

Maşina a ieşit pe contrasens, izbindu-se în final într-un copac u toţi cei patru pasageri – soţii care se certau şi copiii lor – au ajuns la spital.

Un bizar accident produs ieri în zona localităţilor ieşene Mogoşeşti – Piciorul Lupului se putea termina tragic, după ce femeia care se afla la volan a fost agresată de pasagerul din dreapta, soţul ei, în timp ce conducea. În maşină se mai aflau cei doi copii ai lor, care au suferit multiple truamatisme, necesitând îngrijiri medicale. Ac­cidentul s-a produs în jurul orei 14, când femeia care se afla la volan, mama celor doi copii, a fost agresată de soţ, care a înţepat-o cu un cuţit în antebraţul drept. Femeia a pierdut controlul maşinii şi a intrat pe contrasens direct într-un copac, norocul pasagerilor fiind că viteza nu era mare. La faţa locului, prin apel la 112, au fost solicitate să intervină două echipaje medicale de tip B2 cu asistent, ale Ser­viciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Iaşi.

„Au fost găsite patru victime, dintre care doi copii şi doi adulţi. Copilul în vârstă de zece ani a suferit un traumatism abdominal, traumatism la coloana vertebrală, traumatism cranio-cerebral, iar ce­lălalt copil, de 14 ani, o plagă contuză frontală. Femeia de 33 de ani suferise un traumatism toracic şi plăgi înţepate cu cuţitul pe antebraţul drept. Bărbatul de 40 de ani prezenta fractură la nivelul antebraţului. Cei doi copii împreună cu mama lor au fost duşi la Spitalul de Copii «Sf. Maria», iar bărbatul la Spitalul «Sf. Spiridon»“, a precizat Nicolai Pralea, asistent me­dical principal şi purtător de cuvânt al SAJ Iaşi. La faţa locului au ajuns şi echipaje de poliţie, care au des­chis un dosar penal, şi continuă cercetările. 

 

 

Comentarii