Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Speranţe pentru Golubovic

GALERIE
Golubovic-Bole-csms-craiova151608
  • Golubovic-Bole-csms-craiova151608
- +

 

Atacantul sârb este foarte aproape de revenirea la CSM Poli. Debrecen a urcat oferta pentru Böle la 100 000 de euro. Echipa ieşeană joacă mâine primul amical al anului, cu Şahtior Karagandî
 
 
Echipa CSM Politehnica a început ieri să lucreze în Antalya, unde va sta cantonată până pe 27 ianuarie. Ajunsă în noaptea de joi spre vineri la hotelul de cinci stele Kamelya World Selin, situat la circa 60 de kilometri de aeroport, aproape de oraşul Side şi care este dotat, printre altele, cu trei terenuri de fotbal şi trei centre de fitness, formaţia pregătită de Eugen Neagoe a avut ieri, la ora 11:30, primul antrenament al anului pe tărâm turcesc. După amiaza nu a fost liberă, Neagoe programând o a doua şedinţă de pregătire. La antrenamentele de ieri au participat cei 21 de jucători plecaţi din Iaşi, noua achiziţie, Răuţă, mijlocaşul defensiv care a evoluat anul trecut la Pandurii Târgu Jiu, fiind aşteptat aseară în cantonament.
Astăzi, CSM are programate alte două şedinţe de pregătire, iar mâine va disputa primul meci de verificare al anului. Adversar va fi Şahtior Karagandî, echipă clasată pe locul X în prima ligă din Kazahstan. Şahtior, care are în palmares două titluri de campioană şi o Cupă, a jucat în sezonul 2013-2014 în play-off-ul Chempions League şi în grupele Europa League, iar în 2014-2015 a fost eliminată în turul III preliminar al competiţiei amintite de Hajduk Split, după 4-2 şi 0-3. Reamintim, croaţii au trecut în vară de CSM, tot în preliminarile Europa League, după 2-2 şi 2-1. Pregătită de Alekseii Eremenko, echipa din Karagandî are în lot mai mulţi jucători străini, din Olanda, Bosnia, Macedonia, Slovacia, Belarus.
În ceea ce priveşte fluxul de jucători, ieri oficialii ieşeni nu au mai anunţat nimic nou. Şefii CSM studiază posibilitatea cedării lui Lukacs Böle la Debrecen, maghiarii urcând oferta la 100 000 de euro. Tentaţi în primă instanţă să accepte transferul pentru suma amintită, conducătorii Iaşului au mai cerut 20 000 de euro, după ce iniţial solicitaseră 150 000 de euro pentru a fi de acord să se despartă de golgeterul echipei, jucător care devine liber la vară. La capitolul sosiri, gruparea ieşeană este aproape de a-l convinge pe atacantul Bojan Golubovic să se întoarcă în Copou, Atacantul sârb negociază rezilierea înţelegerii cu FC Steaua Bucureşti, echipă la care a jucat în sezonul de toamnă, săptămâna viitoare urmând a fi clarificată situaţia lui. Atacantul în vârstă de 34 de ani a marcat 16 goluri pentru echipa ieşeană în cele 57 de partide pe care le-a disputat, în returul sezonului 2014-2015 şi în sezonul 2015-2016. 
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri