Tânăr israelian acuzat de dublu asasinat, prins într-un bar din Iaşi

miercuri, 20 ianuarie 2016, 02:56
1 MIN
 Tânăr israelian acuzat de dublu asasinat, prins într-un bar din Iaşi

Bărbatul se afla în România din luna decembrie. În ţara sa, el riscă detenţia pe viaţă.

Un suspect de crimă originar din Israel s-a plimbat pe străzile Iaşului aproximativ o lună fiind capturat în urmă cu două nopţi într-un bar din municipiul nostru. Procurorii Parche­tului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi au dispus reţinerea lui Husam Ka­shut, de 33 de ani, acesta fiind ulte­rior arestat în baza unui mandat emis de judecători.

Kashut se afla din luna decembrie în oraşul nostru, în ţara sa fiind suspectat de o dublă crimă comisă în urma unui conflict între două familii. Autorităţile israeliene au aflat că Kashut a venit în România la mijlocul acestei luni, suspectul fiind identificat şi reţinut în doar câteva zile. Din informaţiile oferite de către autori­tăţile israeliene, Kashut ar avea rude şi prieteni în Iaşi.

„Numitul Kashut Husam este acuzat de autorităţile judiciare israeliene de uciderea a două persoane în luna noiembrie 2015, pedeapsa maximă prevăzută de lege fiind detenţiunea pe viaţă“, au transmis reprezentanţii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi.

Crima pe care israelianul se presu­pune că a comis-o este investigată de autorităţile din oraşul Rişon Le-Ţion. Kashut ar fi părăsit ţara imediat după ce se presupune că a comis crima.

Comentarii