Tânăra înjunghiată de 14 ori de iubit îşi revine în simţiri. Starea ei este stabilă

sâmbătă, 17 septembrie 2016, 01:56
2 MIN
 Tânăra înjunghiată de 14 ori de iubit îşi revine în simţiri. Starea ei este stabilă

Medicii spun că, deşi adusă în stare foarte gravă la spital, acum, starea ei este stabilă.

Tânăra de 19 ani înjunghiată alaltăieri de fostul iubit a fost detubată de medici şi în prezent se află în afara oricărui pericol. Andreea Albu (foto) a trecut bine peste primele ore de după intervenţia chirurgicală, ore în care puteau să apară complicaţii, şi medicii spun că prognosticul în cazul pacientei este pozitiv.

„Pacienta în vârstă de 19 ani prezenta multiple plăgi înjunghiate în zona cervicală, în ab­domen, cu interesare hepatică şi gas­tric şi cu hematom retroperito­ne­al drept şi stâng. I s-a făcut Com­puter Tomograf şi s-a observat că pacienta nu prezenta leziuni cerebrale“, a a declarat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD, purtător de cuvânt al Spitalului „Sf. Spiridon“.

Momen­tan, potrivit medi­cilor, starea pacientei este stabilă. Tânăra a fost detubată, dar a rămas sub supraveghere în Clinica ATI a spitalului.

Pacienta a fost lovită de 14 ori cu cuţitul de fostul iubit. Inciden­tul s-a petrecut joi dimineaţa, în jurul orei 10.15, în blocul 1011 din capăt CUG. Fata ar fi fost bătută de fostul iubit după ce acesta ar fi aflat că are un nou prie­ten.

Agresorul, în vârstă de 23 de ani, ce locuia în zonă, s-ar fi întâlnit cu fosta sa prietenă pentru a-i ceda un certificat de garanţie de la un aparat cumpărat împreună. Tânăra a fost agresată în apartamentul unei rude plecate în străinătate. Fata are domiciliul stabilit în satul Borosoaia, din comuna Plu­gari.

CITIȚI ȘI:

Studentă înjunghiată de 14 ori în CUG! A reușit să sune la 112

Comentarii