Tânărul ce a agresat sexual o studentă cu limba în Podu de Fier, trimis în judecată

miercuri, 05 februarie 2014, 02:50
2 MIN
 Tânărul ce a agresat sexual o studentă cu limba în Podu de Fier, trimis în judecată

Cornel Andrei este acuzat de viol şi tâlhărie.

Procurorii Parchetului de pe lângă Ju­de­cătoria Iaşi au decis, zilele trecute, trimi­terea în judecată a tânărului care la finele anului trecut a agresat sexual o studentă. Cor­­nel Andrei a fost pus sub acuzare pentru viol şi tâlhărie. Potrivit anchetatorilor, Cornel Andrei se afla pe 18 decembrie, în jurul orei 22.30, pe bulevardul Tudor Vladi­mirescu, în zona Podu de Fier. Acolo a ob­servat-o pe partea vătămată G.B., de 25 de ani, care se deplasa înspre locuinţa perso­na­lă pe o alee îngustă dintre blocul P14 şi o casă de locuit.

Potrivit declaraţiilor date de Andrei în faţa procurorilor, acesta a men­ţionat că a consumat băuturi alcoolice în acea zi şi că a observat-o pe victimă în momentul în care aceasta a intrat într-un magazin alimentar. „După ce partea vătămată B.G. a ieşit din magazin, inculpatul Andrei Ma­rius Cornel a urmărit-o cu intenţia de a-i sustrage telefonul mobil. În acest scop, in­culpatul Andrei Marius Cornel a mers în spatele părţii vătămate B.G. care vorbea la telefonul mobil, iar când aceasta a ajuns pe o alee pietonală ce face accesul dinspre b-dul Tudor Vladimirescu spre stra­da Pan­telimon, şi-a poziţionat antebraţul stâng în dreptul gurii părţii vătă­ma­te, încercând să-i sustragă telefonul pe care aceasta îl ţinea la urechea dreap­tă, însă partea vătă­ma­tă a opus rezistenţă, s-a dezechilibrat şi a căzut. În continuarea declaraţiei, inculpatul Andrei Marius Cor­­nel a arătat că a luat hotărârea să între­ţină cu partea vătă­mată un act sexual oral, şi în acest scop a dezbrăcat partea vătămată şi a întreţinut cu aceasta un act sexual oral“, au arătat anchetatorii.

În acelaşi document procurorii au mai menţionat că bărbatul a precizat că, în timpul agresiunii, victimei i-au căzut te­lefonul mobil şi portofelul, pe care le-a luat şi a mers acasă. El a fost capturat în ianua­rie în urma unei percheziţii a poliţiştilor. Victima a avut 5-6 zile de îngrijiri medicale în urma agresiunii. Procesul va fi soluţionat de Judecătoria Iaşi.

Comentarii