Ţapul ispăşitor la CSMS: Milan Mitic

miercuri, 13 august 2014, 01:41
2 MIN
 Ţapul ispăşitor la CSMS: Milan Mitic
Eşecul umilitor cu Petrolul Ploieşti a generat o singură amendă, fundaşul sârb  urmând a plăti pentru cartonaşul roşu încasat duminică
 

 

CSMS Iaşi încearcă să uite de rănile apărute duminică seară, la sfârşitul meciului cu Petrolul Ploieşti, pierdut ruşinos, 1-5 în Copou. În ciuda faptului că vina pentru eşecul umilitor aparţine întregului grup, singurul care va plăti va fi Milan Mitic, fotbalist care a fost eliminat în prelungirile primei reprize, pentru o intrare violentă asupra lui Albin. “Am făcut o analiză a meciului cu Petrolul. Deşi toată lumea a greşit, sancţiunile nu se pot acorda decât în conformitate cu Regulamentul de Ordine Interioară. În acesta se stipulează că se penalizează doar situaţii de genul celei în care a fost implicat Milan Mitic. Aşa cum l-am lăudat pentru evoluţiile lui, acum trebuie să plătească. Milan a fost fair-play, şi-a recunoscut vina în vestiar, şi-a cerut scuze faţă de coechipieri şi va fi amendat” a declarat preşedintele CSMS, Florin Prunea.
Acesta a cerut jucătorilor să uite cât mai repede partida cu Petrolul. “Sâmbătă, la Giurgiu, băieţii au posibilitatea să demonstreze că evoluţia din repriza a doua a partidei cu ploieştenii a fost un accident. Aştept o reacţie de orgoliu din partea lor” a spus şeful executivului ieşean, care s-a referit şi la problemele de lot: “Singurul semn de întrebare înaintea meciului de sâmbătă este legat de starea lui Voicu. El face alergări, după contractura suferită în timpul partidei cu Petrolul. Aşa s-a întâmplat şi marţi, când am început antrenamentul mai devreme, la 9 şi jumătate, pentru a evita căldura. În rest, vor continua să absenteze accidentaţii Liviu Mihai şi Bole, despre care ştiam că nu vor fi recuperaţi până la meciul cu Astra. În schimb, va reintra Mihalache, care a fost suspendat o singură etapă după eliminarea de la Mediaş“.
În ceea ce priveşte situaţia lui Alexandru Ţigănaşu, Prunea spune că transferul acestuia a picat definitiv: “Până în această săptămână am tot sperat că lucrurile se vor schimba şi jucătorul va reveni la noi. Alex a lăsat însă o impresie foarte bună la antrenamentele Astrei. Ni s-a cerut şi carnetul de joc al fotbalistului, care s-ar putea, din câte am înţeles, să fie trecut şi pe lista UEFA”.

CSMS va efectua deplasarea la Giurgiu joi, după un antrenament, care va avea loc în cursul dimineţii.

 

 

 

Comentarii