Ţigănaşu, definitiv la Iaşi pentru 30 000 de euro

vineri, 01 august 2014, 01:41
2 MIN
 Ţigănaşu, definitiv la Iaşi pentru 30 000 de euro


 
CSMS Iaşi a încheiat în forţă o nouă campanie intensă de transferuri. Ieri, echipa ieşeană l-a achiziţionat definitiv pe Alexandru Ţigănaşu, fotbalist care a evoluat în ultimele două sezoane sub formă de împrumut la gruparea din Copou. Pentru aceasta, CSMS va plăti 30 000 de euro Astrei Giurgiu, clubul care l-a avut în proprietate pe fostul internaţional de tineret începând cu anul 2011, când l-a achiziţionat de la FC Botoşani. Născut la Săveni, Ţigănaşu, care a împlinit 24 de ani pe 12 iunie, poate juca fundaş şi mijlocaş stânga.
Informaţia a fost confirmată de preşedintele executiv al CSMS, Florin Prunea: “Ne-am înţeles cu Astra pentru transferul lui Ţigănaşu. După doi ani în care a evoluat la noi sub formă la împrumut l-am cumpărat definitiv. Joi noapte mă întorc în Iaşi şi semnez contractul cu jucătorul, pentru ca acesta să poată evolua luni, la Mediaş. El a făcut toată pregătirea alături de echipă, a fost folosit în meciurile amicale, nu va avea nicio problemă de adaptare dacă antrenorul va apela la serviciile lui”.
Până la rezolvarea situaţiei lui Ţigănaşu, Iaşul a mai adus şapte jucători în iarnă (Caparco, Bosoi, L. Mihai, Pălimaru, Călugăru, Grecu, Plămadă), a mai transferat în această vară alţi opt fotbalişti (Grahovac, Mitic, I. Voicu, L. Munteanu, Johnson, Bole, Ciucur şi Wesley) şi a prelungit împrumutul lui Plămadă, de la Botoşani.
Ultimele achiziţii ale CSMS vor fi prezentate astăzi, într-o conferinţă de presă care va fi organizată la Primăria Iaşi.
 
 

Comentarii