TOP 5 cele mai lungi zboruri cu avionul din lume. Pentru unii, cerul este „acasă”

marți, 20 ianuarie 2015, 09:47
2 MIN
 TOP 5 cele mai lungi zboruri cu avionul din lume. Pentru unii, cerul este „acasă”

Pentru mulţi, zborul cu avionul nu este prea plăcut şi cu atât mai puţin confortabil. Însă pentru pasionaţii de avioane, zborul cu avionul înseamnă “acasă”.

1. Dallas – Sydney cu Qantas

Zborul de pe ruta Dallas – Sydney operat de Qantas are o durată medie de 16 ore şi 55 minute, durata efectivă de zbor fără escală. Distanţa dintre Dallas şi Sysdney este de 13 804 Km, fiind şi cea mai lungă distanţă operată fără escală.

2. Johannesburg – Atlanta cu Delta Air Lines

Zborul de pe ruta Johannesburg – Atlanta operat de Delta Airlines are o durată medie de 16 ore şi 54 minute, durata efectivă de zbor fără escală. Distanţa dintre Johannesburg şi Atlanta este de 13 582 km, a doua din punctul acesta de vedere.

3. Jeddah – Los Angeles cu Saudia

Zborul de pe ruta Jeddah – Los Angeles operat de Saudia are o durată medie de 16 ore şi 40 de minute, durata efectivă de zbor fără escală. Distanţa dintre Jeddah şi Los Angeles este de 13 409 Km.

4. Abu Dhabi – Los Angeles cu Etihad

Zborul de pe ruta Abu Dhabi – Los Angeles operat de Etihad are o durată medie de 16 ore şi 35 de minute, durata efectivă de zbor fără escală. Distanţa dintre Abu Dhabi şi Los Angeles este de 13 502 km, a 3-a distanţă din lume operată fără escală.

5. Dubai-International – Los Angeles cu Emirates

Zborul de pe ruta Dubai-International – Los Angeles operat de Emirates are o durată medie de 16 ore şi 15 minute, durata efectivă de zbor fără escală. Cele două oraşe sunt despărţite de 13 420 km, poziţia 4 la acest capitol.

Aflaţi amănunte de pe airlinestravel.ro

 

 

Comentarii