Traficantul care-şi folosea mătuşa grefier în traficul de droguri rămâne în arest

miercuri, 11 mai 2016, 01:53
1 MIN
 Traficantul care-şi folosea mătuşa grefier în traficul de droguri rămâne în arest

Judecătorii Curţii de Apel Iaşi au respins solicitarea unui tânăr acuzat de trafic de droguri de a fi eliberat din arest preventiv.  

Vlad Obreja, încarcerat de la finele lunii ianuarie, a cerut să fie plasat măcar în arest la domiciliu. El este cercetat într-un dosar în care inculpată este şi mătuşa sa, grefiera Cristina Solomon, de la Judecătoria Iaşi, acuzată în acest dosar de complicitate la trafic de droguri şi aderare la un grup infracţional.

În dosar mai sunt anchetaţi şi Paul Obreja, dar şi Ionuţ Andrei Paraschiv, Ovidiu Chelariu, Gheorghe Răzvan Baciu, Ştefan Cristian Homoranu, Iulian Mihai Pîrcălabu. Inculpaţii din acest dosar sunt acuzaţi că au adus pe piaţa din Iaşi în jur de şase kilograme de canabis.

Potrivit procurorilor, grefiera a fost de acord să depoziteze banii pe care nepotul său îi obţinea din traficul de droguri, la domiciliul ei fiind descoperit un seif cu 150.000 de lei. Descinderile din acest dosar au avut loc cu o zi înainte ca liderul grupării să plece din ţară. Vlad Obreja avea deja biletele cumpărate pentru a se stabili în Spania, el pregătind în ultima perioadă un apropiat pentru a prelua afacerea ilicită. 

 

Comentarii