Tragedie in lumea fotbalului: Fostul internaţional ceh de tineret David Bystron s-a sinucis

sâmbătă, 20 mai 2017, 17:16
1 MIN
 Tragedie in lumea fotbalului: Fostul internaţional ceh de tineret David Bystron s-a sinucis

Fostul internaţional ceh de tineret David Bystron, în vârstă de 34 de ani, s-a sinucis vineri, a anunţat presa din Cehia, citată de L’Equipe.

Conform cotidianului ceh Sport, Bystron a fost găsit spânzurat în subsolul casei sale din Elveţia. După ce s-a retras din activitatea de fotbalist profesionist, cehul juca pentru echipa elveţiană de amatori US Schluein Ilanz.

David Bystron, care evolua pe postul de fundaş central, a jucat în cariera sa la formaţiile Banik Ostrava, Levski Sofia, Viktoria Plzen şi Sigma Olomouc. A câştigat de două ori titlul în Cehia, cu Banik Ostrava şi Viktoria Plzen, şi o dată în Bulgaria, cu Levski Sofia.
 

Bystron a fost depistat pozitiv cu metamfetamină după meciul Viktoria Plzen – BATE Borisov, din sezonul 2011-2012 al Ligii Campionilor, a fost suspendat doi ani şi a ratat şansa de a juca la Campionatul European din 2012. David Bystron este al doilea jucător ceh care se sinucide în ultima lună, după fundaşul Frantisek Rajtoral, care juca la Gaziantepspor. Acesta s-a sinucis la 23 aprilie, în Turcia. 

 

Comentarii