Tramvai deraiat după ce un taximetrist a întors în dreptul refugiului la Billa

marți, 31 mai 2016, 16:12
1 MIN

O coliziune între un taxi și un tramvai s-a produs în zona Billa-Gară marți după-amiază. Vinovat a fost taximetristul care a întors în dreptul refugiului pietonal.

Tramvaiul a fost scos de pe șine în urma impactului. Circulația a fost îngreunată timp de aproape o oră. Din fericire, nu au fost persoane rănite.

"Astazi la orele 13:45, taximetrul IS 06 GPH, al carui sofer s-a angajat in schimbarea directiei de mers prin loc nepermis, ocolind refugiul pietonal de la Billa – Gara, a intrat in coliziune cu tramvaiul 319 care circula regulamentar pe directia Gara – Centru. In urma impactului tramvaiul a fost deraiat şi autoturismul avariat. Nu au fost inregistrate victime in urma impactului. La fata locului s-au deplasat echipele de interventie ale RATP care au repus tramvaiul pe linie. In acest timp tramvaiele au circulat spre Centru pe strada Garii. Circulatia s-a reluat normal la orele 14:15", au explicat reprezentanții RATP.

Acesta nu a fost singurul accident de azi în care au fost implicate taxi-uri. Coliziuni s-au mai produs și în Baza 3 și în Dacia.

FOTO: Radar Iași Oficial (Ovidiu Alexandru)

Comentarii