Transferurile din Liga I pe ultima sută

vineri, 18 iulie 2014, 01:44
2 MIN
 Transferurile din Liga I pe ultima sută

Pandurii Târgu Jiu l-a recuperat pe Nistor. Primul salvadorian din Liga I joacă la Viitorul

*  Mijlocaşul echipei Evian Thonon Gaillard, Dan Nistor, va evolua în sezonul viitor, sub formă de împrumut, la gruparea Pandurii Târgu Jiu, a anunţat, ieri, pe site-ul oficial, gruparea gorjeană. Dan Nistor a fost împrumutat şi în returul sezonului trecut la Pandurii, formaţie de unde fusese transferat de Evian în vara anului 2013. Antrenorul Petre Grigoraş îi va avea astfel în linia de mijloc pe Dan Nistor, Mihai Răduţ, Paul Anton, Nicandro Breeveld sau Laurenţiu Iorga.
* Atacantul Nelson Bonilla, 23 de ani, va evolua la echipa patronată de Gheorghe Hagi, FC Viitorul. Bonilla a jucat în ultimii trei ani la formaţia FC Alianza din San Salvador, pentru care a înscris 20 de goluri în 70 de meciuri. De asemenea, fotbalistul este component al echipei naţionale a Salvadorului. Jucătorul nu vrut să-şi prelungească înţelegerea cu Alianza, spunând că doreşte să joace în străinătate.  Potrivit unor surse din cadrul FC Viitorul, Bonilla urmează să efectueze vizita medicală la Bucreşti, apoi va semna contractul.
* Fundaşii Doru Bratu şi Dino Skvorc (Croaţia) au semnat, joi, contracte valabile două, respectiv un sezon, cu gruparea Universitatea Cluj, "Dino Skvorc şi Doru Bratu sunt noii jucători ai Universităţii Cluj. Cei doi fundaşi centrali au semnat azi contractele cu echipa noastră. Skvorc şi-a pus semnătura pe un contract valabil pe un sezon, iar Bratu pe unul pe următorii doi ani", se menţionează pe site-ul clubului clujean. În vârstă de 24 de ani, fundaşul Dino Skvorc a jucat în sezonul trecut în Cipru, la formaţia Nea Salamina Famagusta. în cariera sa de până acum a mai evoluat la NK Varazdin, Dinamo Zagreb, Mechelen şi Beitar Ierusalim. Doru Bratu (23 de ani), care şi-a reziliat în această săptămână contractul cu Pandurii Ttârgu Jiu, a mai jucat pentru echipele Rapid, FC Snagov, Concordia Chiajna şi Steaua.

 

Comentarii