Turnuri la intrările în Cluj-Napoca! Vedeţi cum vor arăta acestea

joi, 12 martie 2015, 09:11
1 MIN
 Turnuri la intrările în Cluj-Napoca! Vedeţi cum vor arăta acestea

Primăria Cluj-Napoca a desemnat câştigătorul concursului organizat pentru ”Intrările oraşului-sistem de comunicare integrat în Cluj-Napoca”.

Aceste turnuri vor fi amplasate la intrarea/ieşirea dinspre Turda, Floreşti, Chinteni, Baciu, Someşeni şi Apahida. Proiectul câştigător a fost apreciat de juriu ca fiind coerent şi creativ, reprezentativ pentru oraş, cu un design care se evidenţiază, funcţional, durabil, uşor de întreţinut şi cu un raport cost-eficienţă în concordanţă cu dimensiunea şi materialele propuse.

Pe această structură a turnului vor putea fi montate şi afişe de mari dimensiuni care să promoveze evenimentel culturale şi sportive majore di Cluj-Napoca.

Pe unul dintre desenele de prezentare, echipa de arhitecţi a scris că turnul conferă celui care intră în Cluj Napoca posibilitatea participării la expoziţii imaginare. ”Obiectul oferă o altă posibilitate pentru cel care coboară din maşină. Poate urca pe treptele interioare şi să observe expoziţii temporare în interiorul turnului împreună cu imagini ale oraşului prin fâşiile orizontale ale structurii”.

stiridecluj.ro

 

Comentarii