Ultima repetiţie în Antalya

miercuri, 25 ianuarie 2017, 02:43
2 MIN
 Ultima repetiţie în Antalya

 CSM Politehnica Iaşi joacă astăzi, de la ora 17:45 cu Dunav Ruse

 
 
CSM Politehnica Iaşi dispută astăzi, în Turcia, unde se află în cantonament, ultimul meci amical înaintea reluării Ligii I de fotbal. Formaţia pregătită de Eugen Neagoe se va confrunta cu Dunav Ruse, grupare care a promovat acum doi ani în eşalonul secund, iar în vara trecută în primul eşalon bulgar. Dunav ocupă acum locul VI în prima ligă, ultima poziţie care asigură calificarea în play-off, având un avans de patru puncte faţă de echipa clasată pe locul VII, Botev Plovdiv. Deşi este înfiinţată în 1949, Dunav nu are niciun trofeu în palmares. Lotul actual al formaţiei pregătite de Veselin Velikov nu cuprinde niciun internaţional bulgar, dar are în componenţă doi jucători care au evoluat în naţionala Tadjikistanului, Djalilov şi Davronov şi un albanez, Mujeci.
Ţinând cont de faptul că este ultimul test înaintea disputei cu Pandurii Târgu Jiu, din etapa a XXII-a, de vinerea viitoare, este de aşteptat ca Neagoe să mizeze în această seară pe formula pe care se va baza în primul meci oficial al anului.
Tehnicianul nu va conta pe Mitic, care este accidentat, sârbul reluând alergările şi Florin Plămadă, care se pregăteşte separat de noii săi coechipieri, pentru că vine după o accidentare, intensitatea pregătirii ex-botoşăneanului fiind mai mare decât cea a lui Mitic. În schimb, celălalt jucător nou sosit direct în cantonament, Bojan Golubovic lucrează normal, deşi a început pregătirea mai târziu, ca urmare a divergenţelor pe care le-a avut cu fosta echipă, FC Steaua Bucureşti.

Reamintim, CSM este neînvinsă în acest an, în precedentele partide de verificare ieşenii înregistrând următoarele rezultate: 0-0 cu Şahtior Karagandî (Kazahstan), 1-0 cu Jagiellonia Bilaystok (liderul campionatului polonez), 2-0, cu Vereia Stara Zagora (Bulgaria) şi 3-3 cu FC Tosno (Rusia II). Ieşenii vor reveni acasă vineri. 

 

 

Comentarii