Un biciclist mort şi altul rănit într-un accident produs de două şoferiţe

luni, 06 iulie 2015, 12:24
1 MIN
 Un biciclist mort şi altul rănit într-un accident produs de două şoferiţe

Un bărbat de 82 de ani, aflat pe bicicletă, a murit, iar altul de 62 de ani a fost rănit, luni, în localitatea gălăţeană Corod, după ce o şoferiţă a ieşit cu maşina dintr-o parcare pe un drum judeţean fără să acorde prioritate şi s-a ciocnit cu alt autoturism care i-a lovit pe cei doi biciclişti.

Accidentul s-a petrecut luni dimineaţă, pe DJ 251A, în localitatea Corod, când o femeie, în vârstă de 49 de ani, a ieşit cu maşina dintr-o parcare fără să acorde prioritate celor care se deplasau pe drumul judeţean, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi, Aurelian Ropotan.

"Din primele cerecetări reiese că femeia de 49 de ani, aflată la volanul maşinii, nu a acordat prioritate când a ieşit din parcare şi a lovit un autoturism condus de o femeie de 32 de ani, care se deplasa pe DJ251A. Femeia de 32 de ani a pierdut controlul volanului şi a lovit un biciclist de 82 de ani, care a decedat în urma impactului, apoi a mai lovit un alt bărbat, de 62 de ani, care se afla tot pe bicicletă, acesta fiind rănit uşor. În continuare, femeia de 32 de ani s-a oprit cu maşina într-un gard aflat pe marginea drumului”, a spus Ropotan.

El a precizat că în urma testării celor două şoferiţe s-a stabilit că niciuna dintre ele nu consumase alcool.

Poliţiştii de la circulaţie au deschis un dosar în acest caz pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală şi continuă cercetările pentru a se stabili cu exactitate cele întâmplate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Comentarii