De Business

Punem punctul pe știi

Un lider mondial în outsourcing a închiriat spaţii în cea mai înaltă clădire din Iaşi

vineri, 22 ianuarie 2016, 02:50
2 MIN
 Un lider mondial în outsourcing a închiriat spaţii în cea mai înaltă clădire din Iaşi

Accenture, unul dintre liderii mondiali în consultanţă în management, servicii tehnologice şi outsourcing, s-a mutat în clădirea United Business Center 3 din ansamblul Palas. Compania, cu peste 330.000 de angajaţi şi venituri de peste 30 de miliarde dolari la nivel mondial, a ajuns prin ricoşeu la mijlocul anului 2015 şi la Iaşi. Mai precis, în luna august a anului trecut, Accenture a cumpărat firma britanică EnergyQuote JHA, care de 8 ani desfăşura operaţiuni şi în Iaşi.

Potrivit unui comunicat dat publicităţii de Iulius Group, Accenture a închiriat 1.000 de metri pătraţi la ultimele două etaje ale clădirii office UBC 3. „Noul spaţiu de birouri Accenture ocupă o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi, distribuită pe două etaje ale imobilului office clasa A. Sediul companiei beneficiază de o panoramă unică asupra Palatului Culturii şi a Iaşului, fiind amplasat la etajele 16 şi 17 din cea mai înaltă clădire de birouri din oraş”, a transmis Simona Teodorescu, PR Manager la Iulius Group. Anterior acestei mutări, EnergyQuote Iaşi avea sediu în Nicolina, pe strada Strada Pantelimon Halipa nr.13B. În prezent, în biroul Accenture din Iaşi lucrează 150 de angajaţi, iar, prin închirierea spaţiului din UBC 3, compania intenţionează să îşi consolideze operaţiunile şi serviciile de externalizare a proceselor de afaceri oferite clienţilor săi. 

„Accenture acordă o atenţie deosebită angajaţilor săi şi spaţiilor în care aceştia îşi desfăşoară activitatea, luând în considerare mai mulţi factori atunci când alege un nou sediu. Sunt vizate spaţii de birouri care asigură securitatea şi sănătatea angajaţilor. De asemenea, clădirea trebuie să fie una premium şi să ofere acces la diverse facilităţi în cadrul complexului sau în imediata lui vecinătate (sucursale bancare, farmacii, restaurante). Un alt factor important este flexibilitatea spaţiului, care trebuie să susţină perspectivele de dezvoltare pe termen mediu şi lung. Nu în ultimul rând, contează sistemele avansate şi eficiente de management al clădirii, care acordă atenţie consumului de resurse în vederea reducerii impactului asupra mediului înconjurător”, a declarat în comunicat Răzvan Pătrunoiu, Country Managing Director Accenture în România. 

 

 

Comentarii