Un martor susţine că l-a filmat pe Schumacher în timp ce schia încet

duminică, 05 ianuarie 2014, 09:04
2 MIN
 Un martor susţine că l-a filmat pe Schumacher în timp ce schia încet

Un martor german susţine că l-a filmat întâmplător pe Michael Schumacher în timp ce acesta schia în momentul accidentului cu o viteză moderată, scrie săptămânalul german Der Spiegel pe site-ul său sâmbătă seară.

Un steward de 35 de ani ce locuieşte în Essen /vestul Germaniei/ afirmă că l-a filmat întâmplător pe campion cu smartphone-ul său în timp ce o filma pe prietena sa, la câţiva metri de locul accidentului, scrie ziarul.

Potrivit acestui martor, care a contactat vineri Der Spiegel, schiorul, afirmă el, este Schumacher şi avansa cu "o viteză maximă de 20 km/h" .

În film se poate vedea acest schior ce avansează şi se prăbuşeşte în zăpadă între două piste.

Acest martor intenţionează să ofere filmul parchetului din Albertville /departamentul Savoia, estul Franţei/, care investighează accidentul, mai scrie Der Spiegel.

Contactat de AFP, procurorul din Albertville a declarat că ar fi în mod evident interesat de această mărturie dacă este confirmată, invitându-l pe steward să ia legătura cu grupul de jandarmerie din Savoia.

El nu a vrut să spună nimic altceva despre ancheta în curs, repetând pur şi simplu că va anunţa duminică data conferinţei sale de presă de săptămâna viitoare.

Campionul mondial la Formula 1 de şapte ori este încă în stare critică dar stabilă, a anunţat sâmbătă Sabine Kehm, purtătorul de cuvânt al familiei. (Agerpres)

Comentarii