Un post de laborant şi unul de îngrijitor în şcoli din Iaşi, scoase la concurs

vineri, 15 ianuarie 2016, 18:56
1 MIN
 Un post de laborant şi unul de îngrijitor în şcoli din Iaşi, scoase la concurs

În această perioadă, două şcoli din municipiul Iaşi au scos la concurs două posturi în vederea angajării.

Este vorba de Colegiul Naţional „Garabet Ibrăileanu“, care organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei de laborant, loc vacant momentan, şi Liceul Teoretic „Dimitrie Cantemir“, care scoate la concurs un post de îngrijitor.

La Colegiul „Ibrăileanu“, dosarele se depun până pe data de 15 ianuarie, ora 14, urmând ca pe data de 25 ianuarie să aibă loc proba scrisă, de la ora 9, apoi proba practică, de la ora 11.30, iar pe 27 ianuarie, interviul de la ora 9. Condiţiile pe care un candidat trebuie să le îndeplinească sunt postate pe site-ul şcolii, iar mai multe informaţii puteţi afla şi la numărul de telefon: 0232/264.470.

La Liceul „Cantemir“, dosarele pentru postul de îngrijitor se pot depune până pe data de 1 februarie, ora 15, la secretariatul şcolii. Concursul va avea loc pe data de 3 februarie, ora 9, iar criteriile minimale sunt ca doritorii să aibă experienţă în domeniu minimum un an şi măcar 10 clase la capitolul studii. Pentru mai multe detalii, puteţi suna la numărul de telefon: 0232/233.970.

Comentarii