Una caldă, alta rece

vineri, 27 septembrie 2013, 01:50
2 MIN
 Una caldă, alta rece

În etapa a II-a a Diviziei A de handbal masculin, Politehnica a învins la scor la Cîmpina, 39-21, iar Universitas a cedat la Focşani, 29-34

 
Cele două echipe masculine de handbal masculin ieşene au jucat ieri în deplasare, în etapa a II-a a Diviziei A. Politehnica Ştiinţa Miroslava Iaşi a reuşit să se impună la Cîmpina la scor, 39-21 (13-7), în faţa formaţiei locale HCM, în timp ce Universitas a cedat la Focşani, 29-34 (16-17), pe terenul celor de la CSM 2007.
Informaţii despre jocul de la Cîmpina au fost oferite de antrenorul Politehnicii, Florin Spiridon: “Am fost conduşi o singură dată, cu 1-0, de o formaţie pe care am depăşit-o la scor. Chiar dacă adversarul nu ne-a pus mari probleme, băieţii au tratat jocul serios, mai ales în repriza secundă, când, de exemplu, ne-am desprins de la 24-14 la 34-15” a spus tehnicianul, care a mai precizat că golurile echipei sale au fost marcate de Caciuc (8), Hîrţan (7), Negru (5), Vulpe (5), Ciocoiu (4), Folescu (4), Toma (3), Albu (2), Czari (1).
În ceea ce priveşte partida de la Focşani, preşedintele HC Universitas, Dorin Ghintuială, a spus: “În prima repriză am jucat de la egal la egal. În actul doi, lipsa de experienţă şi-a spus cuvântul în ceea ce ne priveşte, gazdele desprinzându-se de la jumătatea reprizei secunde, pe fondul erorilor pe care le-am făcut”.

În etapa viitoare, cele două formaţii vor juca pe teren propriu, duminică, în Sala Polivalentă din Iaşi, într-un cuplaj care va începe la ora 11:00, cu partida dintre Universitas şi CSH Teleorman Alexandria, de la ora 13:00 urmând a se derula duelul dintre Poli şi CSM Focşani.

Comentarii