Una pentru Tatiana, una pentru Simona

sâmbătă, 28 martie 2015, 02:43
2 MIN
 Una pentru Tatiana, una pentru Simona

Astăzi şi mâine, de la ora 18:00, SCMU Craiova – Penicilina Iaşi, baraj pentru menţinerea în Divizia A1 de volei feminin
 

Cu toată amărăciunea prilejuită de parcursul slab din partea finală a sezonului regulat, niciunul dintre suporterii Penicilinei nu şi-ar fi putut imagina că echipa lui de suflet va pleca la Craiova cu două înfrângeri la pasiv în faţa voleibalistelor oltene. Şi totuşi aşa s-a şi întâmplat şi voleibalistele antrenate de Rareş Puni şi Tatiana Popa trebuie să scoată două victorii în Bănie, departe de publicul propriu. După decepţia din week-end-ul trecut, tehnicianul ieşean Rareş Puni a găsit puterea să-şi exprime speranţa că, la fel cum s-a întors soarta disputelor Iaşi – Craiova în Polivalenta ieşean, la fel se poate întâmpla şi la Craiova. Fetele îi împărtăşesc credinţa şi s-au pregătit minuţios pentru a repara deficienţele arătate în partidele de sâmbăta şi duminica trecută. Şi asta chiar dacă, în cursul săptămânii trecute au avut motive de sărbătoare: mai întâi, antrenoarea secundă, eminenta voleibalistă ieşeană Tatiana Popa a împlinit o sumă rotundă de ani, apoi tânăra speranţă Simona Mocanu a avut şi ea ziua de naştere, însă sărbătoarea a fost subordonată pregătirii. Un motiv în plus pentru voleibalistele ieşene pentru a dedica doritele victorii din Bănie: una pentru Tatiana, una pentru Simona.
Dacă, însă, Penicilina va pierde meciul de astăzi, problema retrogradării va fi pecetluită. Dacă scorul va fi egal după patru înfruntări (ceea ce ne dorim şi noi), joi va avea loc partida decisivă la Iaşi.
 

Comentarii