Unei femei din tramvaiul 3 i-a căzut trapa în cap. Călătorii s-au înfuriat pe vatman

sâmbătă, 23 iulie 2016, 02:00
2 MIN
 Unei femei din tramvaiul 3 i-a căzut trapa în cap. Călătorii s-au înfuriat pe vatman

Vociferările au început după ce vatmanul a tratat cu indolenţă sesizarea unui călător privind faptul că unei femei i-a căzut în cap o trapă din spatele vehiculului.

Un incident petrecut ieri într-un tramvai a stârnit revoltă în rândul pasagerilor. În timp ce circula pe traseul 3 (Billa – Dancu), în mijlocul de transport cu indicativul 101 s-a desprins o trapă situată deasupra geamului din spate al tramvaiului, iar în cădere a lovit o pasageră.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 12, între staţiile Pădurii şi Piaţa Chirilă. Fiind aglomerat, ceilalţi călători nu au reuşit să-l atenţioneze pe vatman. În schimb, la următoarea staţie, un tânăr a coborât şi a mers la conducătorul tramvaiului pentru a-l alerta asupra incidentului.

„Eu sunt o persoană cu dizabilităţi şi am încercat să-i spun vatmanului ce s-a întâmplat. Cu indolenţă, mi-a răspuns că nu-i pasă ceea ce-i spun eu. Atitudinea sa nu a fost corectă“, a declarat tânărul, care ne-a sesizat incidentul.

Contactaţi telefonic, reprezentanţii RATP au spus că orice incident petrecut într-un mijloc de transport trebuie raportat de către angajaţii regiei.

„Nu am primit nicio sesizare în acest sens, vom ancheta cazul semnalat de dvs. Recomandăm călătorilor să apeleze numărul gratuit de TelVerde 0800.110.427 atât pentru sesizări, cât şi pentru informaţii. Îi asigurăm că tratăm cu maximă seriozitate orice reclamaţie primită, iar angajaţii care săvârşesc abateri sunt sancţionaţi conform regulamentelor interne“, a declarat Cristi Albu, purtător de cuvânt al RATP.

Comentarii