UPDATE Concertul lui Tudor Chirilă de la Iaşi, prezentat în spotul oficial (VIDEO)

joi, 09 octombrie 2014, 12:58
4 MIN
 UPDATE Concertul lui Tudor Chirilă de la Iaşi, prezentat în spotul oficial (VIDEO)

Managerul artistului afirmă că acesta nu va cânta la Sărbătorile Iaşului. Totuşi, directorul Cosmin Coman îl vede pe scena de la Palat.

UPDATE

Pentru promovarea evenimentelor din cadrul Sărbătorilor Iaşului au fost realizate două spoturi publicitare.

Conform acestora, Tudor Chirilă va urca miercuri pe scena din faţa Palatului Culturii.

UPDATE

Hocus-pocus cu artiştii care concertează de Sărbătorile Iaşului. Solistul Tudor Chirilă nu va fi prezent la spectacolul de pe 15 octombrie, alături de Loredana Groza, Smiley şi Marius Moga, şi nici nu era programat să ajungă la Iaşi pentru concert.

Managerul solistului care se ocupă de toate proiectele trupei Vama ne-a spus ieri că nu a discutat cu nimeni de la Primărie pe această temă şi nici nu a semnat vreun contract. Mai mult, ma­nagerul a aflat din presa locală că Tudor Chirilă are concert la Iaşi, pe 15 oc­tombrie, în condiţiile în care în aceeaşi zi are deja programat un spectacol în altă parte. Situaţia de-a dreptul absurdă a continuat şi după ce ma­nagerul şi oficialii din Primărie s-au auzit ieri pentru prima dată. Directorul Cosmin Coman ne-a transmis că problema s-a rezolvat şi că Tudor Chirilă vine sigur la Iaşi, în timp ce managerul a negat vehement pre­zenţa artistului la eveniment.

 Ma­nagerul lui Tudor Chirilă, Carina Sava, care coordonează toate proiectele în care este implicat artistul, ne-a contactat marţi seara, revoltată fiind că solistul a fost trecut pe lista de la concert, in­vocând că nu este adevărat. Carina Sava ne-a spus că aflase prin intermediari de intenţia Primăriei de a-l chema pe Chirilă la Iaşi, însă discuţiile nu au mai avansat în această direcţie. Prin urmare, cele două părţi nu au purtat o discuţie oficială, nu au semnat niciun contract, practic nu au stabilit nimic. „Sunt într-o eroare. Nu au un contract cu mine, nici măcar nu m-au contactat pentru acest eveniment. Mi s-a transmis că, dacă se va dori, am putea cânta la Iaşi, dar mi s-a transmis de către unul dintre managerii celorlalţi antrenori (n.r.- de la Vocea României), nu am fost contacată de nimeni de la Iaşi, nu am semnat nimic, nu am discutat onorarii, nu am discutat absolut nimic. De aici până la faptul că apărem în presă este foarte mult, e foarte grav pentru că se folos­eşte numele lui Tudor într-o informaţie falsă pentru promovarea unui eveniment la care nu va participa“, a precizat Carina Sava.

Managerul lui Tudor Chirilă l-a contactat ieri pe directorul Cosmin Coman, cel care s-a ocupat de organizarea concertului, pentru a clarifica problema şi pentru a-i determina pe oficiali să retracteze informaţia. După ce s-au auzit ieri pentru prima dată, cei doi au tras concluzii diametral opuse. Cos­min Coman ne-a declarat că lucrurile s-au rezolvat şi că Tudor Chirilă vine sigur să cânte la Iaşi, în timp ce managerul lui susţine în continuare că artistul nu va cânta la eveniment. „Până la urmă vine sigur. Nu am negociat direct cu ea (n.r. – managerul Carina Sava). Nu s-a vorbit cu ea direct, ci prin intermediul altor persoane. Din punctul meu de vedere, problema este rezolvată. O să facem toate eforturile să vină la concert. Vine sigur“, a spus Cosmin Coman. „Nu a rămas în niciun fel. Tudor nu va cânta la eveniment. Este o încurcătură pe care au făcut-o ei pentru că au fost foarte mulţi intermediari pe fir. Formaţia nu va veni la Iaşi pentru are altceva programat în altă parte. Eu nu am vorbit cu nimeni de la Primăria Iaşi până în acest punct“, a spus Carina Sava.

Ceilalţi artişti care au fost anunţaţi de Primărie pentru concertul din faţa Palatul Culturii vor ajunge în schimb la Iaşi. Spectacolul va fi susţinut astfel de Lo­re­dana Groza, Marius Moga şi Smiley, concertul urmând să fie organizat miercuri, 15 octombrie, începând cu ora 19. După spectacol, ieşenii vor avea parte de tradiţionalul foc de artificii.

Comentarii