(UPDATE) Poliţiştii caută patru fete dispărute de acasă. Dacă aveţi informaţii sunaţi la 112!

miercuri, 07 iunie 2017, 10:59
2 MIN
 (UPDATE) Poliţiştii caută patru fete dispărute de acasă. Dacă aveţi informaţii sunaţi la 112!

UPDATE 17:40 Cele 4 fete dispărute au fost găsite de polițiști la București. Oamenii legii fac cercetări pentru a afla cum au ajuns fetele în Capitală și, în perioada următoare, vor fi încredințate părinților. 

Patru fete cu vârste cuprinse între 12 şi 14 ani sunt căutate de patru zile de către poliţiştii din Iaşi. Ele au dispărut de pe data de 3 iunie. 

Este vorba despre două surori şi prietenele lor, trei fiind din municipiul Iaşi, iar una dintre ele din Miroslava. Poliştii bănuiesc că ele au fugit de acasă.  

COMUNICAT POLITIE: Poliţiştii din Iaşi caută 4 minore, cu vârste cuprinse între 12 şi 14 ani, din mun. Iaşi şi comuna Miroslava, care au plecat de la domiciliu şi nu s-au întors până în prezent.Poliţiştii au fost sesizaţi că minorele  au plecat voluntar de la domiciliu, din data de 3 iunie a.c. şi nu au mai revenit.
 
VIŞAN ADELINA, de 12 ani, are înălţimea de 1,45 metri, aproximativ 48 kg, constituţie astenică, ten măsliniu, păr lung brunet, iar la data plecării era îmbrăcată cu blugi şi tricou de culoare albastră şi era încălţată cu pantofi sport  de culoare gri.
 
 VIŞAN IULIA –ELENA, de 13 ani,  are o înălţime de 1,50 metri, aproximativ 48 kg, constituţie astenică , ten măsliniu, părbrunet lung, iar la data plecării era îmbrăcată cu blugi de culoare albastră, tricou de culoare roz şi era încălţată cu pantofi sport de culoare albă.
 
BALIOS BEATRICE-ELENA, de 13 ani, are înălţimea de circa 1,50 metri, greutate de 45 kg, constituţie astenică, ochi căprui, faţa ovală, ten deschis, păr lung, vopsit blond. La data plecării de la locuinţă purta un tricou de culoare albastră cu dungi albe, colanţi de culoare neagră cu puncte albe, iar în picioare pantofi sport de culoare neagră.
 

 RADUCANU ELIZA-GEORGIANA, de 14 ani, are înălţimea de 1,55 metri,greutate de 49 kg,constituţie astenică, ten măsliniu, faţă ovală, păr şaten, lung până la nivelul umerilor, ochi căprui.  În momentulplecării era îmbrăcată cu o pereche blugi de culoare albastru deschis, rupţi, purta o bluză de culoare gri şi era încălţată cu o pereche de pantofi sport de culoare aurie.  Avea asupra ei o geantăaurie cu toartă tip lanţ. Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoanele dispărute, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

 

Comentarii