Vedetă de Capitală condamnată la Iaşi, nemulţumită de sentinţă

sâmbătă, 10 ianuarie 2015, 02:54
2 MIN
 Vedetă de Capitală condamnată la Iaşi, nemulţumită de sentinţă

Dresorul animalelor mai multor vedete din Bucureşti, acuzat de înşelăciune de autorităţile din Iaşi, este nemulţumit de pedeapsa pe care a primit-o de la in­stanţele ieşene.

Cristian Vătău, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, de Judecătoria Iaşi, în luna iunie a anului trecut.

Bucureşteanul a fost acuzat de punere în circu­laţie de valori străine falsificate şi înşelăciune. Anchetatorii l-au acuzat că, în perioada 9-10 aprilie 2012, ar fi venit la Iaşi şi ar fi înşelat trei persoane. Ar fi folosit atunci şase bancnote de 100 de dolari false cu care a cumpărat animale de rasă.

„Căuta anunţuri pe internet, lua numerele de telefon de pe un site şi suna persoanele, iar când mergea să achite contrava­loa­rea animalelor, plătea cu bancnote de câte 100 de dolari false“, au precizat procurorii.

Bucureş­teanul este manager al Şcolii de dresaj canin „Kris“.

Firma oferă servicii de lux patrupedelor, de la saloane de frizerie şi cosmetică până la „dog-sitter“ sau „taxi dog“. Potrivit descrierii personale de pe site-ul şcolii sale de dresaj, Cristian Vătău are funcţia de instructor internaţional de dresaj, o vechime în domeniu de 22 de ani şi ar fi dresat în cariera sa peste 1.450 de câini.

De-a lungul timpului, pe la salonul de lux al bucureşteanului ar fi trecut mai multe persoane cunoscute din ţară precum Ion Ţiriac, Elan Schwartzenberg sau Adriana Bahmuţeanu. Procesul său se va relua în luna februarie, la Curtea de Apel Iaşi.
 

Comentarii