Veste senzațională pentru fanii Star Wars. Urmează un nou film

joi, 23 iunie 2016, 16:56
1 MIN
 Veste senzațională pentru fanii Star Wars. Urmează un nou film

Înainte ca Luke să detoneze arma care a aruncat în aer Steaua Morţii şi înainte ca Prinţesa Leia să ascundă planurile secrete pentru bătălia de la staţia de luptă în R2-D2 şi să îl lase într-o lume deşartă înainte de a fi capturată, cineva a trebuit să localizeze şi să fure acele scheme.

Potrivit Entertainment Weekly, se pare că a fost un efort depus de o întreagă echipă.

Filmul "Rogue One: A Star Wars Story" explorează modul în care a ajuns Rebeliunea să deţină informaţii ce dezvăluie slăbiciunea fatală a super-armei Imperiului.

Este vorba despre un jaf care are loc pe un câmp de luptă, pe care fanii Star Wars şi l-au imaginat timp de aproape 40 de ani, fiind descris în intro-ul filmului din 1977, "Războiul stelelor – Episodul IV: O nouă speranţă", care oferă doar câteva detalii pe tot parcursul său.

Regizorul noului film, Gareth Edwards, care a regizat în 2014 "Godzilla", va oferi fanilor piese lipsă din puzzle, care vor da sens întregii poveşti – dezvăluind personaje care nu au mai apărut niciodată în seria de filme epic ştiinţifico-fantastice, dar şi readucând în peisaj câteva dintre personajele clasice.

Cel care este confirmat şi va avea cel puţin o scenă în noua peliculă este nimeni altul decât Darth Vader.

Comentarii