Viaţa cântăreţei Cher va fi transpusă într-un musical ce va avea premiera în 2018

miercuri, 07 iunie 2017, 13:49
2 MIN
 Viaţa cântăreţei Cher va fi transpusă într-un musical ce va avea premiera în 2018

Viaţa cântăreţei Cher va fi transpusă într-un musical ce va avea premiera în 2018, potrivit unui anunţ făcut de artista americană, informează The Hollywood Reporter.

Cher a publicat marţi un mesaj pe contul său de Twitter: ”Tocmai am vorbit la telefon cu regizorul musicalului. Va fi prezentat în săli cu actori, dansatori, solist. Va fi pe Broadway în 2018”.

Spectacolul, bazat pe viaţa şi cariera lui Cher, va fi regizat de Jason Moore, care a realizat şi musicalul „Avenue Q”, precum şi filmul „Pitch Perfect”.

În plus, el va fi inspirat de cartea „Jersey Boys” a lui Rick Elice şi va cuprinde unele dintre cele mai cunoscute piese ale artistei. Spectacolul a fost produs de Jeffrey Seller, care a lucrat şi la celebrul „Hamilton”, şi Flody Suarez. 

Cher, născută pe 20 mai 1946, este cântăreaţă, actriţă, compozitoare şi producătoare americană de orgine armeană. După ce a devenit cunoscută în 1965 ca parte a duoului pop-rock Sonny & Cher, a reuşit să îşi construiască şi o carieră solo de succes. Cu o activitate de peste 50 de ani, Cher este una dintre cele mai cunoscute cântăreţe pop din lume, iar albumele sale s-au vândut în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial. Printre cele mai cunoscute single-uri ale sale se numără piese precum „Gypsys, Tramps & Thieves”, „Dark Lady”, „If I Could Turn Back Time”, „The Shoop Shoop Song” şi „Believe”.

Artista americană a fost recompensată cu numeroase premii şi trofee, inclusiv un premiu Oscar, un premiu Grammy, trei premii Emmy şi trei Globuri de Aur.

Comentarii