VIDEO: Campanie împotriva discriminării după mesajul Mihaelei Rădulescu

vineri, 17 aprilie 2015, 18:06
1 MIN
 VIDEO: Campanie împotriva discriminării după mesajul Mihaelei Rădulescu

Andreea Balan s-a alaturat campaniei Active Watch pentru a indemna cei peste 2 milioane de fani pe care ii are pe Facebook sa fie mai toleranti si sa nu raspandeasca ura, discriminarea si negativismul in spatiul public.

Alături de artistă, în campania "#delamineaiunNu" au mai înregistrat mesaje video și Raed Arafat, Secretar de Stat și fondatorul SMURD, Andreea Raicu, actorul George Ivascu, regizorul Hanno Hofer, bloggerul și jurnalistul Cristina Bazavan, designerul Irina Marinescu, bloggerita de modă Ana Morodan și jurnaliști și PR de la Elle, Beau Monde și Harper’s Bazaar.

Hashtagul acestei campanii este "#dinparteameaaiunNU" și din ce în ce mai mulți oameni cu notorietate, conștienți de responsabilitatea mesajelor lor în spațiul public s-au alăturat acestei mișcări ce îndeamnă publicul să nu încurajeze negativismul, ură și atitudinea discriminatoare față de orice ființă umană.

Campania vine că un răspuns la postarea Mihaelei Rădulescu de pe blogul său, iar până acum peste 6400 de oameni au apăsat butonul roșu de pe site-ul "www.delamineaiunnu.ro" și au spus NU discriminării.

click.ro şi delamineaiunnu.ro
 

 

Comentarii