VIDEO: Iepuraşi din şerveţele, pentru impresionarea musafirilor de Paşte

vineri, 25 martie 2016, 10:46
1 MIN
 VIDEO: Iepuraşi din şerveţele, pentru impresionarea musafirilor de Paşte

Paştele este cea mai veche si importanta sarbatoare a crestinatatii, iar toata lumea incearca pe cat posibil sa se bucure cat mai mult de aceste zile de sarbatoare. Dupa o perioada in care se posteste, vine si masa imbelsugata de Paste.

Pentru aceasta masa pregatirile incep cu mult timp inainte, fiind plina de bunatati. De la aperitive la desert, totul este pregatit in detaliu. Pe de alta parte, un alt aspect important este decorul mesei. Acesta poate fi o adevarata fantezie in ton cu elementele specifice ale acestei sarbatori. Iepurasi, oua colorate, flori de primavara, puisori de gaina, toate acestea pot ocupa un loc important in asezarea mesei.

O idee minunata si usor de realizat o reprezinta impachetarea servetelelor in forma de iepuras. Imaginile ne prezinta pas cu pas ce trebuie sa facem pentru a realiza acesti iepurasi foarte draguti. Aceasta metoda este foarte eficienta pentru servetelele din hartie, dar daca aveti servetele din bumbac va puteti folosi si de o agrafa sau un ac, pentru a sustine forma obtinuta.

Comentarii