VIDEO: Maimuta Otto, Oracolul Euro 2016, sustine ca Portugalia va bate Polonia

joi, 30 iunie 2016, 18:32
2 MIN
 VIDEO: Maimuta Otto, Oracolul Euro 2016, sustine ca Portugalia va bate Polonia

Maimuta Otto, un macac japonez detinut de Gradina Zoologica din Targu Mures, recunoscut pentru nazdravaniile sale, a devenit Oracolul Campionatului European de Fotbal din Franta si a prezis ca meciul programat joi, intre Portugalia si Polonia, va fi castigat de portughezi.

Filmul despre pronosticul dat de Otto a fost postat, joi, pe Facebook, de catre conducerea Gradinii Zoologice din Targu Mures, iar acesta il infatiseaza pe macac in timp ce elimina Polonia din competitie si alege steagul Portugaliei.

"Otto este o maimuta recunoscuta datorita nazdravaniilor de la Gradina Zoologica din Targu Mures. Acum am descoperit ca este si Oracolul Campionatului European de Fotbal care se desfasoara in Franta. Dupa ce s-a adeverit la meciul dintre Italia si Spania ca are dreptate, ca intr-adevar am mers pe mana lui Otto si Italia a iesit castigatoare, acum am pregatit un filmulet pentru meciul de diseara si am descoperit ca echipa castigatoare dintre Polonia si Portugalia va fi Portugalia. Nu a spus cine marcheaza pentru ca nu am pus poze cu fotbalistii. Poate la meciul din finala vom pune si poze cu fotbalistii si poate aflam si cine va marca. Ideea Oracolului Euro 2016 a apartinut directorului Gradinii Zoologice, care s-a gandit sa creeze o atmosfera placuta si s-a gandit sa incercam si aceasta varianta pentru a avea un pronostic pentru meciurile de la CE de fotbal. Pana acum a tinut si cred ca se va adeveri si de aceasta data, daca nu, o vom trata ca pe o gluma", a declarat Cosmin Blaga, consilier pe comunicare in cadrul Primariei Targu Mures.

hotnews.ro

Comentarii