VIDEO: Mărturiile soției însărcinate a tânărului care a vrut să se arunce de pe Hotel Unirea

vineri, 26 mai 2017, 11:01
2 MIN
 VIDEO: Mărturiile soției însărcinate a tânărului care a vrut să se arunce de pe Hotel Unirea

UPDATE: Tânărul care a vrut să se arunce de pe Hotel Unirea a fost externat astăzi de către soţia sa, pe propria răspundere. Aceasta şi-a luat angajamentul că îl va supraveghea în perioada următoare. De asemenea, persoane apropiate ale tânărului au declarat că au primit mai multe promisiuni de la persoane din Iaşi că vor primi sprijin în perioada următoare, că se încearcă să li se asigure un loc de cazare pentru ca familia să aibă unde locui în condiţii bune după naşterea copilului lor.

"Ziarul de Iași" a intrat în posesia unui videoclip în care apare soția tânărului de 22 de ani care a vrut să se arunce de pe Hotelul Unirea.

Aceasta este însărcinată. Ea povestește că soțul ei primește un tratament prea agresiv. El a fost internat la Socola după ce a fost coborât de pe hotel.

Filmuleţul este realizat de un prieten care este, de asemenea, îngrijorat de modul în care este îngrijit tânărul la Spital. Acesta mai afirmă că tânărul este de nerecunoscut acum şi că abia poate vorbi. Este conştient că ceea ce a făcut tânărul este greşit, dar crede că dacă mai rămâne în spital acesta va ajunge mai rău decât era atunci când a fost internat.

„Mi-au spus oameni din spital atunci când l-am vizitat că trebuie să-l luăm cât mai repede de acolo. M-am îngrozit când am văzut condiţiile şi cum arată cei care sunt internaţi acolo de mai mult timp. Voi face tot posibilul să-l scot din spital”, afirmă prietenul tânărului, cel care a realizat filmuleţul cu soţia sa.

VEDEȚI ȘI:

(VIDEO) Ce a spus tânărul care a vrut să se arunce de pe hotelul Unirea imediat după incident

Comentarii