VIDEO Zeci de poliţişti au păzit drumul Tg. Frumos-Vânători pentru un transport special la miezul nopţii

joi, 27 noiembrie 2014, 11:12
2 MIN

Localitățile Târgu Frumos, Pașcani, Mircești, Costești, Ruginoasa, Valea Seacă, Lespezi și Vânători au fost tranzitate în noaptea care a trecut de un transport agabaritic.

Acesta a fost format din mai multe tiruri care transportau componente de turbină eoliană, care au avut ca destinație parcul ce va fi pus în funcțiune la Vânători. Transportul, care a plecat de la Brăila spre zona noastră, a fost însoțit pe tot traseul de specialiști în transporturi agabaritice și echipaje de Poliție.

Utilajele au tranzitat municipiul Pașcani în această dimineață în jurul orelor 02.40. La intrare au fost preluate de un echipaj de la Poliția Rutieră și două de la Poliția Locală, coordonate de către căpitanul Vasilică Avasiloaie. Tirurile au circulat pe strada Grădiniței, iar în intersecția de la Constructorul au continuat drumul spre ștrand. În acea zonă angajații municipalității au creat în urmă cu câteva zile un traseu prin scuarul din zonă. Ulterior acestea au ajuns în strada Dragoș Vodă și au continuat traseul spre comuna Vânători, scrie newspascani.com.

La ieșirea din Pașcani transportul agabaritic a fost preluat de echipaje de la secția 6 Rurală Pașcani. În jurul orelor 06.00 au ajuns în comuna Vânători.

Precizăm faptul că un alt transport este așteptat să treacă în această noapte prin zona noastră. În comuna Vânători se lucrează de doi ani la un parc eolian unde vor funcționa cinci turne, care vor produce 9 MW. Investiția se ridică la aproximativ 50 milioane euro. 

FOTO şi VIDEO: newspascani.com.

 

Comentarii