Vrei să fii administrator de asociaţie? Poţi depune deja dosarul!

sâmbătă, 23 iulie 2016, 12:24
1 MIN
 Vrei să fii administrator de asociaţie? Poţi depune deja dosarul!

Sesiunea de examinare va avea loc pe 5 septembrie.

Persoanele interesate să obţină atestatul de administrator de imobile pot să-şi depună dosarul pentru examinare. Potrivit unui anunţ al municipalităţii, dosarele pot fi înaintate până la mijlocul lunii august, iar sesiunea de examinare va avea loc pe 5 septembrie.

„Persoanele care, în prezent, au absolvit cursuri de pregătire în domeniu, dar nu sunt atestate, pot să-şi depună cererea împreună cu documentele solicitate în vederea atestării. Dosarul se verifică de comisia de atestare (Serviciul Asociaţii de Proprietari, cu sediul în şos. Naţională nr. 43), după care se va depune prin Registratura Primăriei“, se arată în anunţul instituţiei.

Deocamdată, municipalitatea nu a sta­bilit locul în care se va desfăşura examinarea, dar candidaţii vor fi anunţaţi în timp util prin afişare la avizierele de la Palatul Rozno­vanu, precum şi online pe pagina web a Primăriei.

Evaluarea cunoştinţelor solicitanţilor constă în completarea unui test grilă cu 24 de întrebări din legislaţia în vigoare specifică asociaţiilor de proprietari şi a unei probe practice privind repartizarea cheltuielilor. Dintre cele 24 de întrebări, un candidat trebuie să obţină minimum 21 de puncte pentru a putea fi declarat admis şi pentru a accede la cea de-a doua probă.

Comentarii