Vremea tulbură Copoul

duminică, 24 martie 2013, 16:13
2 MIN
 Vremea tulbură Copoul

Testul de sâmbătă, dintre CSMS Iaşi şi Ştiinţa Miroslava, nu s-a mai disputat. Formaţia de primă ligă se gândeşte să se antreneze la Focşani

 
 
Starea vremii a dat peste cap planurile de pregătire ale CSMS Iaşi. Testul programat sâmbătă, cu Ştiinţa Miroslava (echipă din liga a treia), a fost anulat, iar programul de pregătire pentru această săptămână este incert. “La finalul săptămânii trecute, de semicantonament, mi-am dorit mult un joc de verificare. Condiţiile meteo ne-au dat planurile peste cap. Până sâmbătă dimineaţă am tot sperat că putem juca, însă vremea nu ne-a ajutat. Terenurile erau proaste, vântul bătea puternic, nu câştigam nimic dacă disputam amicalul cu Miroslava. Ba chiar riscam şi unele accidentări. De aceea, am hotărât să nu mai jucăm niciun meci de verificare” a declarat antrenorul principal al CSMS, Liviu Ciobotariu, care era îngrijorat şi în ceea ce priveşte programul săptămânii în curs. “Toate terenurile din Iaşi sunt la pământ, iar noi avem de pregătit un meci capital, cel cu Gloria Bistriţa. Preşedintele clubului, Florin Prunea, a vizitat ieri Focşaniul, pentru a vedea ce condiţii pot fi oferite acolo. Luăm în calcul să ne antrenăm câteva zile la Focşani, începând de marţi. O decizie definitivă o vom lua luni, când ne vom reuni în Copou şi vom lucra aşa cum se va putea” a spus tehnicianul cu puţin timp înainte de închiderea ediţiei.

Reamintim, următorul joc oficial pentru CSMS este programat lunea viitoare, de la ora 19, pe stadionul “Emil Alexandrescu”, echipa ieşeană urmând a primi replica formaţiei bistriţene Gloria.

Comentarii