Zece maşini sparte în Podul de Fier într-o singură noapte. Nu s-a furat mai nimic

sâmbătă, 12 decembrie 2015, 02:58
2 MIN
 Zece maşini sparte în Podul de Fier într-o singură noapte. Nu s-a furat mai nimic

Nu s-a furat mai nimic, dar maşinile au fost distruse, „Cel mai probabil, e un individ nervos“, spune Poliţia.

Zece autoturisme au fost sparte în noaptea de joi spre vineri, în zona Podul de Fier, staţia Pădurii. Poliţiştii au spus că indivizii care au distrus maşinile nu au furat mare lucru din ele, anchetatorii suspectând că esta vorba despre un moment de nervozitate a unor/unei persoane.

„Cel mai probabil, un individ nervos a spart geamurile maşinilor cu o piatră, fără însă să fure din ele. Scopul nu a fost furtul, ci doar să distrugă. Nu ştim dacă este numai o singură persoană, sau mai multe. Totul s-a întâmplat pe un areal de 500 – 600 de metri, din staţia Pădurii. Au fost maşini distruse şi la bulevard, dar şi pe străduţele din jur, strada Apelor, Tudor Vladimi­res­cu. Una dintre maşini era parcată chiar la linia de tramvai“, au precizat surse din ca­drul anchetei.

Curios este că, potrivit dec­la­raţiilor adunate de poliţişti ulterior, cel puţin două persoane au observat momentul în care indivizii au spart geamurile ma­şinilor, însă nu au anunţat poliţia. Iar una dintre aceste persoane este chiar proprie­tarul unei maşini sparte.

„Distrugerile sunt mare parte a prejudiciului A fost deschis un dosar penal pentru infracţiunile de furt şi distrugere. Este întocmită o echipă care cercetează acest caz. Sunt maşini cu geamuri sparte cu pietre. Din două maşini au fost furate pulovere şi un încărcător de telefon. Solicităm populaţiei care observă pe timp de zi sau noapte persoane care comit infracţiuni să sune imediat la numărul 112. Şi în acest caz, două persoane au fost care au văzut modul de spar­gere şi momentul în care s-a întâm­plat, dar nu au anunţat poliţia“, a precizat Mădălin Ţăranu, comisar-şef în cadrul Poliţiei.

O parte dintre proprietarii maşini­lor distruse încă nu ştiau aseară despre acest fapt. Câţiva dintre aceştia au fost anunţaţi de către poliţişti.

Comentarii