Zeci de locuri de muncă la stat, scoase la concurs în Iaşi în prag de Sărbători

luni, 21 decembrie 2015, 02:57
2 MIN
 Zeci de locuri de muncă la stat, scoase la concurs în Iaşi în prag de Sărbători

Patru dintre acestea sunt la Primăria municipiului Iaşi.

Zeci de locuri de muncă au fost scoase la concurs pe final de an de către mai multe instituţii publice. Printre angajatori se numără şi Primăria Iaşi, care a anunţat patru posturi vacante, din care două de consilier, unul de inspector şi unul de şef serviciu (administrare spaţii comerciale).

Alte primării care vor să încadreze în muncă sunt din Movileni (un referent superior), Deleni (un referent debutant), Podu Iloaiei (doi muncitori calificaţi, un şofer tractor şi un agent pază) şi Mironeasa (un arhivar, un guard, doi şoferi şi un referent).

Alte funcţii sunt vacante în sistemul sanitar, la Maternitatea „Cuza Vodă“ (un statician medical), la Direcţia de Sănătate Publică (trei asistenţi medicali), la Spitalul de Boli Infecţioase (şapte bucătari şi manipulanţi bunuri), la Spitalul de Recuperare (un kinetoterapeut) şi la Institutul de Boli Cardiovasculare (un asistent medical).

Cei în căutarea unui loc de muncă pot opta să participa şi la concursuri organizate de către Universitatea „Al.I. Cuza“ (doi administratori financiari şi un analist), de Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri“ (un administrator) sau de Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor din Regiunea de Nord-Est (un comisar superior).

Concursurile de angajare au fost lansate în ultima săptămână de către instituţiile mai sus menţionate. Detalii complete despre fiecare job în parte pot fi consultate pe portalul guvernamental posturi.gov.ro. Cele mai multe dintre concursuri au loc pe parcursul lunii ianuarie.

Comentarii