Zenga spune că a fost aproape de a prelua naţionala României înaintea lui Daum

luni, 26 iunie 2017, 20:00
1 MIN
 Zenga spune că a fost aproape de a prelua naţionala României înaintea lui Daum

Tehnicianul Walter Zenga a afirmat, luni, că a fost foarte aproape de a prelua naţionala României, după Euro-2016, dar a fost anunţat în ultimul moment că preferatul a fost Christoph Daum.

"Nu că am avut contact, eu am fost clar…clar am vorbit. Eram comentator la Rai, la Campionatul European şi a rămas că ne vedem sâmbătă la Bordeaux pentru Italia – Germania şi apoi ne întoarcem împreună duminică. Luni urma să facem conferinţa de presa", a spus Zenga, conform Digisport.ro. "Vineri am primit mesaj de la domnul Burleanu care mi-a zis că închidem aici pentru că are altă opţiune: Daum", a completat el.

Zenga este pregătit să preia naţionala României. "Cu un antrenor care nu ştie, care nu se pricepe la fotbalul din România e greu. El nu ştia cum e mentalitatea jucătorului şi ăsta e un handicap. Eu mă simt pregătit pentru a deveni antrenor de echipă naţională. Nu e uşor, trebuie să ai multă experienţă", a mai spus fostul jucător italian. Walter Zenga a antrenat trei echipe în România: Naţional, Steaua şi Dinamo. 

Comentarii