Zi fără apă rece pe mai multe străzi din Iaşi: apa va reveni aici abia după ora 18

miercuri, 19 august 2015, 01:52
1 MIN
 Zi fără apă rece pe mai multe străzi din Iaşi: apa va reveni aici abia după ora 18

Mai multe zone din municipiu vor suferi întreruperi ale furnizării apei potabile. 

Astfel, ieşenii de pe tronsonul din bulevardul Tudor Vladimirescu cuprins între podul Tudor Vladimirescu şi intersecţia cu Calea Chişinăului, de pe bulevardul Chimiei şi strada Splai Bahlui mal drept nu vor avea apă în cursul acestei zile, până la ora 18. Situaţia este provocată de lucrările programate de ApaVital pentru înlocuirea unui robinet vană şi pentru montarea unui debitmetru. Circulaţia rutieră nu va fi afectată de intervenţie.

O nouă întrerupere îi va afecta pe ieşenii de pe străzile Aurel Vlaicu şi Sf. Ioan, precum şi pe cei de pe şoseaua Iaşi – Ungheni, în cursul zilei de joi, în intervalul orar estimat 9-17. Întreruperea se datorează lucrărilor de refacere a unor branşamente, desfăşurate în cadrul proiectului de înlocuire a reţelei de distribuţie a apei potabile pe strada Aurel Vlaicu.

„În vederea evitării efectelor negative cauzate de lipsa apei, ApaVital roagă consumatorii afectaţi să-şi creeze rezerve de apă pentru perioada de întrerupere. Pentru informaţii suplimentare sau alte sesizări, clienţii pot suna la numărul de telefon 0232.969“, se menţionează într-un comunicat al furnizorului ieşean de servicii de apă-canal.

Comentarii