Zlatan Ibrahimovici a semnat un nou contract cu Manchester United

joi, 24 august 2017, 16:29
1 MIN
 Zlatan Ibrahimovici a semnat un nou contract cu Manchester United

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovici a semnat, joi, un contract pe un an cu gruparea Manchester United, la care a evoluat şi în sezonul trecut. Ibrahimovici va purta tricoul cu numărul 10.

"Suntem încântaţi că Zlatan se reface şi că ambiţia şi experienţa lui sunt din nou de partea noastră. După contribuţia lui din sezonul trecut merită încrederea noastră şi vom avea răbdare până când va reveni în formă. Nu am nicio îndoială că Zlatan va fi un jucător important în partea a doua a sezonului", a declarat tehnicianul Jose Mourinho.

Zlatan Ibrahimovici spune că a revenit la Manchester United pentru "a termina" ce a început. "Abia aştept să intru pe teren pe Old Trafford, însă ştiu şi că trebuie să am răbdare pentru a mă asigura că sunt pregătit. Am muncit mult şi voi munci în continuare pentru a fi sigur că voi fi în cea mai bună formă la revenirea pe teren", a afirmat Ibrahimovici.
 

Fotbalistul în vârstă de 35 de ani a jucat în sezonul trecut în 46 de meciuri şi a înscris 28 de goluri pentru Manchester United. El a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate de la genunchiul drept în luna aprilie, iar la 1 mai a fost operat în SUA. Contractul iniţial al suedezului cu clubul din Manchester a expirat la finalul sezonului trecut. 

 

Comentarii