1300 de ieseni s-au distrat la „Start a Party”

luni, 06 aprilie 2009, 17:53
1 MIN
 1300 de ieseni s-au distrat la „Start a Party”

Conform organizatorilor, peste 1300 de persoane au participat la "Star a Party", un concept international promovat de marca de whisky J&B.

Numarul mare al participantilor, atmosfera, efectele vizuale speciale, dar si locul neobisnuit – acoperisul de la Moldova Mall au constituit premisele unei petreceri iesite din comun.

"A iesit mai bine decit ne asteptam. Ne bucuram ca iesenii au venit in numar asa de mare, ca au incaput si ca nu au fost conflicte. In plus, ne bucura si faptul ca cei doi DJ-i suedezi au venit insotiti de alti trei, care au urcat pe scena alaturi de ei, desi nu erau invitati", ne-a spus Claudia Agafitei, PR Director Ogilvy Public Relations Worldwide, Bucuresti.

Desi la petrecere au fost invitate si vedete din Bucuresti, acestea nu au onorat invitatia. Chiar si asa, toti cei prezenti au dansat sI s-au distrat pina la 4 dimineata.

Conceptul "Start a Party" a fost lansat acum trei ani si promoveaza ideea ca o petrecere buna poate incepe oriunde, oricind si in orice spatiu. Dupa Bucuresti, Iasul este al doilea oras din Romania in care se organizeaza acest tip de eveniment.

Comentarii